Sådan flyttes fra iOS-telefon til Samsung

Smart Switch ville lade dig problemfrit overføre alt dit indhold fra din tidligere iOS-telefon til en Samsung Galaxy-telefon. Du kan også oprette en sikkerhedskopi af din iOS-enhed og synkronisere data ved hjælp af Smart Switch til en Mac eller PC.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Overfør indhold trådløst på din iOS-telefon

Når du er klar, er det let at overføre alt dit indhold fra din iCloud til din nye telefon. Husk, at du først skal synkronisere din iOS-enheds data til iCloud, før du overfører.

Trin 1. Start Smart Switch på den nye Galaxy-telefon.

Trin 2. Hvis det er første gang, du bruger Smart Switch, skal du trykke på Accepter og derefter trykke på Tillad for at acceptere servicevilkårene.

Trin 3. Tryk derefter på Modtag data. Tryk på iPhone/iPad, og tryk derefter på Få data fra iCloud i stedet i bunden af skærmen.

Trin 4. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, og tryk derefter på Log ind på iCloud.

Trin 5. Indtast bekræftelseskoden, og tryk derefter på OK. Vælg de data, du vil overføre, og tryk på Importer.

Følgende data kan overføres fra iCloud:

• Personligt indhold: Kontakter, skema og noter.
  • App-data: Billeder, videoer (kun DRM-frit indhold) og dokumenter.
  • Indstillinger osv .: Wi-Fi og alarmer.

Bemærk:

• For at sikre, at alt dit nyeste indhold er klar til overførsel, skal du først synkronisere din iOS-telefon med iCloud.
  • Gå til Indstillinger på din iOS-telefon, og tryk derefter på dit Apple-id. Tryk på iCloud, og vælg derefter de ønskede data, der skal synkroniseres. Synkroniseringen sker automatisk.

Du kan også bruge et USB-kabel til at overføre indholdet mellem din iOS-telefon og din nye Galaxy-telefon.

Du skal dog både bruge det iOS-kabel, der fulgte med din iOS-telefon, og et Micro-USB til USB-adapter (OTG-kabel). Sørg også for, at begge telefoner er opladet på forhånd, da du ikke kan oplade dem under overførslen.

Trin 1. Start Smart Switch på den nye Galaxy-telefon, og tryk derefter på Modtag data.

Trin 2. Tryk på iPhone/iPad. Tilslut de to telefoner ved hjælp af iOS-telefonens lynkabel og USB-OTG-adapteren, der fulgte med din Galaxy-telefon.

Trin 3. Tryk på Trust på iOS-telefonen. Tryk på Næste Galaxy-telefonen. Vælg det indhold du vil overføre, og tryk derefter på Overfør.

Trin 4. Vælg den app, du vil downloade i Google Play Store, og tryk på Installer.

Trin 5. Når du er færdig, skal du trykke på Næste på den nye telefon for at fuldføre opsætningen.

Følgende data kan overføres med et USB-kabel:

• Personligt indhold: Kontakter, Tidsplan, Beskeder, Noter og Bogmærker.
  • App-data: Fotos, musik (kun DRM-frit indhold), videoer (kun DRM-frit indhold), dokumenter, apps og stemmememoer.
  • Indstillinger osv .: Baggrund/Låseskærm, hjemmelayout, Wi-Fi og alarm/ur.

Bemærk: USB-OTG-adapteren leveres med Galaxy S10+, S10, S10e, Note10+, Note10+5G og Z Flip.

Du bør også overveje at sikkerhedskopiere indholdet fra din iOS-telefon til en pc eller Mac.

Trin 1. Download og installer iTunes på din pc, åbn iTunes.

Trin 2. Tilslut din iOS-telefon til din computer med et USB-kabel.

Trin 3. Klik på iPhone-ikonet, gå til Manuel sikkerhedskopiering og gendannelse, og vælg derefter Sikkerhedskopier nu.

Trin 4. iTunes begynder at sikkerhedskopiere dine data.

Du bør også overveje at sikkerhedskopiere indholdet fra din iOS-telefon til en Mac.

Trin 1. Åbn Finder.

Trin 2. Tilslut din iOS-telefon til din computer med et USB-kabel.

Trin 3. Se efter din iPhone i venstre sidepanel i Finder, og klik på den.

Trin 4. Gå til Sikkerhedskopier, og vælg derefter Sikkerhedskopier nu.

Trin 5. Finder begynder at sikkerhedskopiere dine data.

Du skal have iPhone-sikkerhedskop fra iTunes eller Stifinder i din Windows eller Mac.

Trin 1. Tilslut din gamle telefon til din computer med et USB-kabel, og tryk på Tillad på din telefon.

Trin 2. Naviger til og åbn Smart Switch på din computer, og vælg derefter Gendan.

Trin 3. Vælg Vælg dine sikkerhedskopi, og skift sikkerhedskopi-type til iTunes-sikkerhedskopi.

Trin 4. Vælg de elementer, der skal gendannes, og klik på OK.

Trin 5. Klik på Gendan nu, og Smart Switch begynder at gendanne dine iPhone-data til din Galaxy-enhed.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.