En oversigt over forbedringen (skriveassistent), når du sender eller modtager beskeder på Galaxy S24

S24 tilbyder forbedrede funktioner til at sende og modtage beskeder. Oversættelse af samtaler i realtid gør tværsproglig kommunikation mere bekvemt, når du interagerer med udenlandske venner. Ændringer af sætningsstil giver dig mulighed for at sende beskeder, der passer til din stemning eller situation, og korrekturlæsning hjælper med at sikre, at du sender og modtager beskeder med korrekt stavning.

En person, der bruger Oversæt direkte-funktionen på en beskedapp.

Bemærk: Ved udgivelsestidspunktet understøttes 13 sprog (17 regioner), og flere sprog vil blive tilføjet i fremtidige opdateringer.

• Understøttede sprog (regioner)
    Kinesisk forenklet, Engelsk (Indien, Storbritannien, USA), Fransk, Tysk, Hindi, Italiensk, Japansk, Koreansk, Polsk, Portugisisk (Brasilien), Spansk (Mexico, Spanien, USA), Thailandsk, Vietnamesisk.

Chatoversættelsesfunktionen giver dig mulighed for at oversætte beskeder i en samtale.

Opsæt Oversættelse af chat

Indstillinger for startskærm Indstillinger for startskærm

Trin 1. Åbn Indstillinger >Tryk på Avancerede funktioner.

Skærm til indstilling af avancerede funktioner Skærm til indstilling af avancerede funktioner

Trin 2. Tryk på Avanceret intelligens.

Indstillingsskærm for Avanceret intelligens Indstillingsskærm for Avanceret intelligens

Trin 3. Tryk på Samsung-tastatur.

Indstillingsskærm til Samsung-tastatur Indstillingsskærm til Samsung-tastatur

Trin 4. Tryk på Oversættelse af chat > Sæt knappen Til.

Sådan bruges Oversættelse af chat

Funktionen Oversættelse af chat understøttes i øjeblikket i følgende beskedapps:

Samsung-/Android-beskeder
Google Chat
Kakao Talk
Signal

Whatsapp
Line Messenger
Instagram (DM)
Tango

Besked-skærm til samtaler Besked-skærm til samtaler

Trin 1. I en samtale, tryk på Skriveassistent-ikonet.

Indstillinger for Skriveassistent Indstillinger for Skriveassistent

Trin 2. Vælg Oversættelse af chat.

Sprogvalg pop op-vindue Sprogvalg pop op-vindue

Trin 3. Vælg dit foretrukne sprog i pop op-vinduet øverst på skærmen. > Den oversatte tekst vil vises under den originale tekst.

Bemærk: Hvis der ikke er valgt nogen sprog, vil telefonens systemsprog automatisk blive valgt som standard.

En anden funktion tilbudt af Oversæt direkte involverer at foreslå skrivestil og kontrollere grammatik og stavning.

Ikonet for skriveassistent er valgt på en besked-app. Ikonet for skriveassistent er valgt på en besked-app.

Trin 1. Efter at have skrevet en besked trykkes der på Skriveassistent-ikonet.

Muligheder for at tjekke stave- og grammatikkontrol eller ændre skrivestil. Muligheder for at tjekke stave- og grammatikkontrol eller ændre skrivestil.

Trin 2. Vælg muligheden for at ændre skrivestil eller at tjekke stave- og grammatikkontrol.

Trin 3. Du kan vælge og anvende din ønskede skrivestil eller tjekke din stave- og grammatikkontrol.

Indstillinger for Skrivestil Indstillinger for Skrivestil

Skrivestil. Vælg den foretrukne skrivestil eller filtrer stilarter ved at klikke på rullemenuen "Vis alle" til højre.

Grammatikforslag Grammatikforslag

Stave- og grammatikkontrol. Tjek for fejl og foreslåede forbedringer.

Sådan bruger du Chat Assist Sådan bruger du Chat Assist

Noter:

• Dette er et eksempel ved brug af Samsung Messages-appen, og instruktionerne kan variere afhængigt af den anvendte besked-app.
  • På grund af AI's egenskber kan oversættelsesresultaterne variere hver gang du oversætter.