Sådan bruger du Galaxy AI-funktionerne på S24-serien

Galaxy AI er her tekst på en grå baggrund

Med lanceringen af Galaxy S24-serien har Samsung indledt en ny æra med banebrydende funktioner drevet af Galaxy AI-teknologi.  De fleste Galaxy AI-funktioner kræver en Samsung-konto, men nogle kan bruges både online og offline.

Samsung-kontoindehavere kan benytte alle funktioner i Galaxy AI, med undtagelse af Generative wallpaper, som kun kan benyttes online. Onlinebehandling af funktioner kræver internetadgang.

Funktioner, der fungerer offline og ikke kræver en internetforbindelse, er blandt andet; Live Translate, Transcript Assist i lydoptagelsesappen og meget mere.

Bemærk: En internetforbindelse kan være nødvendig for nogle af de funktioner, der kræver en Samsung-konto.

Tabellen vil give dig bedre overblik over, hvordan du kan bruge Galaxy AI

Funktion

Kategori

Samsung-konto

Offline

Online

Interpreter

Telefon

X

Live translate

Telefon

X

Chat translation

Tastatur

X

Stil og grammatik*

Tastatur

Automatisk formatering

Noter

X

Korriger stavning

Noter

X

Generate cover

Noter

X

Opsummering

Noter

X

Translate

Noter

X

Opsummeringer

Lydoptagelse

X

Transcript assist

Lydoptagelse

X

Opsummering

Samsung Internet

X

Translate

Samsung Internet

X

Generative edit

Galleri

X

Photo ambient wallpaper

Galleri

X

Generative wallpaper

Google-konto

X

X

*Det kan være nødvendigt at slå indstillingen Behandl kun data på enhed til for at bruge tastaturfunktionen Stil og grammatik. For at gøre dette åbner du  Indstillinger > Avancerede funktioner  > Avanceret intelligens > Samsung tastatur > Stil og grammatik > Aktivér Behandl kun data på enhed.