Sådan bruges Oversæt direkte til telefonopkald på Galaxy S24

S24 leveres med en række AI-drevne funktioner, herunder Oversæt direkte. Denne særlige funktion oversætter telefonopkald i realtid direkte på din enhed. Du vil i det væsentlige have din egen personlige oversætter, hvilket vil gøre flersproget kommunikation lettere.

En person, der bruger Oversæt direkte under et telefonopkald.

Bemærkninger:

• Ved udgivelsestidspunktet understøttes 13 sprog (17 regioner), og flere sprog vil blive tilføjet i fremtidige opdateringer.

• Nogle af de understøttede sprog nedenfor er kun tilgængelige ved at downloade et sprogpakke.

• Understøttede sprog (regioner)
    Kinesisk forenklet, Engelsk (Indien, Storbritannien, USA), Fransk, Tysk, Hindi, Italiensk, Japansk, Koreansk, Polsk, Portugisisk (Brasilien), Spansk (Mexico, Spanien, USA), Thailandsk, Vietnamesisk.

Før du kan bruge Oversæt direkte, skal du først slå funktionen til i din enheds indstillinger. Følgende instruktioner vil hjælpe dig med at guide dig gennem processen.

Bemærk: Sørg for, at du er tilsluttet et netværk og er logget ind på din Samsung-konto, før du fortsætter.

Indstillinger for startskærm Indstillinger for startskærm

Trin 1. Åbn Indstillinger >Tryk på Avancerede funktioner.

Skærm til indstilling af avancerede funktioner Skærm til indstilling af avancerede funktioner

Trin 2. Tryk på Avanceret intelligens.

Indstillingsskærm for Avanceret intelligens Indstillingsskærm for Avanceret intelligens

Trin 3. Tryk på Telefon.

Skærmen Oversæt direkte slået 'Til' Skærmen Oversæt direkte slået 'Til'

Trin 4. Skift knappen til Til.

* Hvis et pop op-vindue vises, når du trykker på knappen, skal du følge instruktionerne på skærmen.

Skærm med indstillinger for Oversæt direkte Skærm med indstillinger for Oversæt direkte

Trin 5. Indstil dit sprog i Mig-sektionen og den anden persons sprog i Anden person-sektionen.

* Hvis du skal downloade sproget, skal du trykke på download-ikonet ved siden af det ønskede sprog. Når downloadet er færdigt, skal du rulle op til toppen af siden og trykke på det sprog, du har brug for.

Indstillinger i fanen "Flere indstillinger" i Samsung telefon-appen Indstillinger i fanen "Flere indstillinger" i Samsung telefon-appen

Bemærk: Du kan også åbne skærmen for Oversæt direkte fra Samsung Telefon-appen > Flere muligheder-ikonet (tre lodrette prikker) > Indstillinger > Oversæt direkte.

Sådan bruger du Live Translate Sådan bruger du Live Translate

Når du har sat Oversæt direkte op i din enheds indstillinger, er det tid til at prøve denne nye funktion under et telefonopkald.

Igangværende samtale med en anden person Igangværende samtale med en anden person

Trin 1. Foretag eller modtag et opkald ved hjælp af den oprindelige telefonapp > Tryk på Opkaldshjælp.

Igangværende samtale med en anden person Igangværende samtale med en anden person

Trin 2. Tryk på Oversæt direkte.

Oversæt direkte under en samtale Oversæt direkte under en samtale

Trin 3. Bixby-stemmen vil bruge sprogkonfigurationen automatisk, der er valgt i din enheds indstillinger, for at starte samtalen.

Bemærk: Oversættelsesresultater og kvalitet kan variere fra gang til gang.

Noter: Andre funktioner inkluderer–

• Sæt stemmen på lydløs: Giver dig mulighed for at blokere den anden parts eller din egen stemme under et opkald, så kun oversættelsen høres.
  • Forudindstillinger for Sprog og stemme for hver person: Giver dig mulighed for at indstille sprog og stemmer til brug for opkald med specifikke telefonnumre eller kontakter.