Sådan bruges Hjælp til transskription på Galaxy S24

Funktionen Hjælp til transskription på Galaxy S24 gør det muligt for brugerne at optage tale og oprette en transskription af det, der blev sagt. Lær, hvordan du bruger funktionen Hjælp til transskription til at gøre det mere bekvemt at tage forretningsreferater og andre referater af dokumenter.

Personer bruger funktionen transskriber i Diktafon-appen.

Bemærk: Ved udgivelsestidspunktet understøttes 13 sprog (17 regioner), og flere sprog vil blive tilføjet i fremtidige opdateringer.

Understøttede sprog (regioner)

• Kinesisk forenklet, Engelsk (Indien, Storbritannien, USA), Fransk, Tysk, Hindi, Italiensk, Japansk, Koreansk, Polsk, Portugisisk (Brasilien), Spansk (Mexico, Spanien, USA), Thailandsk, Vietnamesisk.

Sådan bruges funktionen Hjælp til transskription

Sådan bruger du Transcript Assist Sådan bruger du Transcript Assist

Funktionen Hjælp til transskription er tilgængelig gennem Diktafon-appen.

Transkriber optagelser til tekst

Startskærm for Diktafon. Startskærm for Diktafon.

Trin 1. Vælg den ønskede optagelsesfil.

Knap til Transkriber med diktafon. Knap til Transkriber med diktafon.

Trin 2. Tryk på Transkriber.

Indstillingen Vælg sprog. Indstillingen Vælg sprog.

Trin 3. Vælg sprog > Tryk på Transkriber.

Transkriber med Diktafon vist. Transkriber med Diktafon vist.

Trin 4. En transskription vil blive vist.

Bemærk: For en præcis transskription skal taleren tale klart og være tæt på mikrofonen.

Oversæt den transskriberede tekst

Startskærm for Diktafon-app. Startskærm for Diktafon-app.

Trin 1. Vælg en transkriberet optagelsesfil.

Transkriberet stemmeoptagelse. Transkriberet stemmeoptagelse.

Trin 2. Tryk på Oversættelses-ikonet.

Vælg sprogindstilling. Vælg sprogindstilling.

Trin 3. Vælg sprog > Tryk på Oversæt.

Oversat transkript vist. Oversat transkript vist.

Trin 4. Den oversatte tekst vil blive vist under den originale tekst.

* For at ændre det sprog, du vil oversætte til, skal du vælge målsproget øverst.

Bemærk: Du kan også tilføje sprog fra Indstillinger > Avancerede funktioner > Avanceret intelligens > Diktafon.

Opsummer teksten i transkriptet

Noter:

• Du skal være logget ind på din Samsung-konto for at bruge funktionen Oversigt.
  • Hvis optagelsen er kort, kan den ikke opsummeres.
Startskærm for Diktafon-app. Startskærm for Diktafon-app.

Trin 1. Vælg en transkriberet optagelsesfil.

Transkriberet stemmeoptagelse. Transkriberet stemmeoptagelse.

Trin 2. Tryk på Oversigt.

Opsummering af stemmeoptagelse. Opsummering af stemmeoptagelse.

Trin 3. En opsummering, inklusive nøgleord, vil blive vist.

* Du kan også oversætte den opsummerede tekst ved at trykke på Oversæt-ikonet.

Bemærk: På grund af AI's natur kan resultater og kvalitet variere fra gang til gang.