Galaxy batteribeskyttelsesfunktion i One UI 6.1

Hvis dit batteri er fuldt og 100% opladet i lang tid, kan det reducere dets levetid. Lær hvordan du kan optimere dit batteri med batteribeskyttelsesfunktioner for at få det til at holde længere.

En person tilslutter et USB-opladerkabel til sin Galaxy-telefon.

Batteribeskyttelsesfunktioner

På Galaxy-modeller med One UI 6.1 eller senere er der tre funktioner til batteribeskyttelse: Basis, Tilpasset og Maksimum.

Basis: Når dit batteri er opladet til 100%, vil opladningen stoppe, indtil batteriniveauet falder til 95%, og derefter vil opladningen starte igen.
Tilpasset: Brug Maksimum, mens du sover, og skift til Basis, før du vågner op. Søvntiden estimeres ud fra dine telefonbrugsmønstre.
Maksimum: Dit batteri vil stoppe med at oplade, når det når 80%.

Telefonindstillinger for startskærm Telefonindstillinger for startskærm

Trin 1. Åbn Indstillinger > Batteri.

Batteriskærmen viser information om batteriet i realtid Batteriskærmen viser information om batteriet i realtid

Trin 2. Tryk på Batteribeskyttelse.

Batteribeskyttelse skærm viser beskyttelsesmuligheder Batteribeskyttelse skærm viser beskyttelsesmuligheder

Trin 3. Tænd for kontakten og vælg en indstilling.

Bemærk: På modeller med et operativsystem, der tidligere end One UI 6.1, er den eneste mulighed for at forlænge batteriets levetid at begrænse den maksimale opladning til 85%.

Yderligere information om Tilpasset batteribeskyttelse
Denne funktion genkender automatisk dine søvnmønstre og oplader til 100% en time før du vågner.
* Tilpasset batteribeskyttelse fungerer måske ikke godt, hvis du har uregelmæssige søvnmønstre.

Bemærk: Funktionen til optimering af batteriopladning kan variere afhængigt af Galaxy-telefonmodellen.