Hvad gør du, hvis din Galaxy S23-enhed er blevet overophedet

Galaxy S23-serien er ekstraordinært god til at komme af med varmen. Det skyldes blandt andet, at de har et bredere dampkammer end tidligere modeller, så de bedre kan komme af med varmen.

Visning af dampkamrene i S22 og S23.

Bemærk: Det kan eventuelt mærkes, at enheden afgiver varme efter de forhold, den bruges under. Det er helt normalt og har ingen betydning for dens funktion.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg kan mærke varme fra min Galaxy-enhed, mens jeg bruger den

Hvis du kan mærke, at enheden bliver varm, skal du bruge funktionen Optimer nu under Batteri- og enhedspleje. Du kan også føje widget'en for Optimer nu til startskærmen, så du kan bruge den nemt og hurtigt.

Visning med indstillingsikonet fremhævet. Visning med indstillingsikonet fremhævet.

Trin 1. Åbn menuen Indstillinger.

Visning med funktionen Batteri- og enhedspleje fremhævet Visning med funktionen Batteri- og enhedspleje fremhævet

Trin 2. Tryk på "Batteri- og enhedspleje".

Visning funktionen Optimer nu under Batteri- og enhedspleje. Visning funktionen Optimer nu under Batteri- og enhedspleje.

Trin 3. Tryk på "Optimer nu".

Visning, hvor optimeringsfunktionen er færdig. Visning, hvor optimeringsfunktionen er færdig.

Trin 4. Når den er kørt igennem, trykkes på "Udfort".

Visning af ikoner for flere funktioner under Enhedspleje. Visning af ikoner for flere funktioner under Enhedspleje.

Trin 5. Tryk på ikonet for Flere muligheder.

Visning af flere muligheder under Enhedspleje med muligheden for at tilføje apps til appskærm fremhævet Visning af flere muligheder under Enhedspleje med muligheden for at tilføje apps til appskærm fremhævet

Trin 6. Tryk på "Føj til appskærm".

Visning af Enhedspleje på Appskærmen. Visning af Enhedspleje på Appskærmen.

Trin 7. Stå i Appskærmen og tryk længe på "Enhedspleje".

Visning af mulige widgets under Enhedspleje. Visning af mulige widgets under Enhedspleje.

Trin 8. Tryk på Widgets for at kunne se mulige widgets.

Visning af indstillinger og visning af Enhedswidget Visning af indstillinger og visning af Enhedswidget

Trin 9. Tryk på ikonet for at føje det til startskærmen.

Visning af widget for enhedspleje på startskærmen. Visning af widget for enhedspleje på startskærmen.

Widget'en for enhedspleje vil nu blive vist på startskærmen.

Ekspertsupport – certificeret af Samsung

Ekspertsupport – certificeret af Samsung