Galaxy-enhed bliver langsommere, fryser eller viser reklamer efter installation af tredjepartsapps

Hvis du for nylig har installeret en tredjepartsapp på din Galaxy-enhed, kan du opleve hyppige popops eller beskeder som f.eks. "kan sænke hastigheden", "batteriet tømmes hurtigt", "lille lagerpladsen", "enheden bliver varm" eller "smartphone er farlig". Du kan bruge funktionen Enhedspleje til at optimere din enhed ved at sætte unødvendige tredjepartsapps i søvntilstand samt scanne for malware, kontrollere batteriforbrug og frigøre lagerplads. Eller du kan afinstallere problematiske eller ondsindede apps.

Galaxy-telefon med en advarsels popop

Bemærk: Det anbefales at bruge Galaxy Store og Play Store til at installere autoriserede apps på din Galaxy-enhed.

Tredjeparts pop-up-annonce for opdatering.

Du kan bruge Enhedspleje-notifikationer til at holde øje med tredjepartsapps, der muligvis er installeret på din enhed. Enhedspleje scanner efter skadelige apps og giver dig derefter besked med notifikationer.

Tjek for sovende apps

Enhedspleje-meddelelse popop Enhedspleje-meddelelse popop

Trin 1. Stryg nedad fra toppen af skærmen for at åbne meddelelsespanelet, og tryk derefter på Enhedspleje-meddelelsen.

Liste over dybt sovende apps Liste over dybt sovende apps

Trin 2. Tjek listen over sovende apps.

Fjern apps

Enhedspleje-meddelelse popop Enhedspleje-meddelelse popop

Trin 1. Stryg nedad fra toppen af skærmen for at åbne meddelelsespanelet, og tryk derefter på Enhedspleje-meddelelsen > Se apps.

Liste over apps Liste over apps

Trin 2. Tjek listen over apps og vælg derefter den app, du gerne vil slette. Tryk på Afinstaller.

Bekræftelse af sletning af app pop op. Bekræftelse af sletning af app pop op.

Trin 3. Tryk på OK.

Hvis du ved et uheld har ryddet enhedspleje-meddelelsen, kan du stadig kontrollere og fjerne ondsindede apps fra din Galaxy-enhed ved hjælp af enhedspleje-menuen og selvdiagnosefunktionen. Dog skal appen sættes til at sove i Enhedspleje, før du kan se den.

Tjek for sovende apps

Enhedsplejeindstilling i Indstillinger. Enhedsplejeindstilling i Indstillinger.

Trin 1. Gå til og åbn Indstillinger > Batteri- og enhedspleje.

Batteriindstilling på Enhedspleje. Batteriindstilling på Enhedspleje.

Trin 2. Tryk på Batteri.

Baggrundsbegrænsningsmuligheder på batteri Baggrundsbegrænsningsmuligheder på batteri

Trin 3. Tryk på Granser for baggrundsforbrug.

Soveapps-indstilling på grænser for baggrundsanvendelse. Soveapps-indstilling på grænser for baggrundsanvendelse.

Trin 4. Tryk på Sovende apps, og kontroller derefter om den problematiske eller ondsindede app vises på listen.

Slet app

Enhedspleje-app i Indstillinger. Enhedspleje-app i Indstillinger.

Trin 1. Gå til og åbn Indstillinger > Batteri- og enhedspleje.

Selvdiagnoseindstilling på Enhedspleje. Selvdiagnoseindstilling på Enhedspleje.

Trin 2. Tryk på Diagnostik.

App sikkerhedskontrol på Selvdiagnose. App sikkerhedskontrol på Selvdiagnose.

Trin 3. Tryk på Sikkerhedsdiagnostik af apps.

Bekræftelse af sletning af app popop. Bekræftelse af sletning af app popop.

Trin 4. Tjek listen over apps, og vælg derefter den app, du gerne vil slette. Tryk på Slet > Bekræft.

Selvom du ikke har modtaget Enhedspleje-meddelelser om ondsindede apps, kan du stadig afinstallere uønskede apps fra din Galaxy-enhed. Hvis du ikke kan finde appen på Apps-skærmen, kan du bruge Apps-menuen i Indstillinger.

Apps-indstillinger. Apps-indstillinger.

Trin 1. Gå til og åbn Indstillinger > Apps.

Applikationsliste i Apps. Applikationsliste i Apps.

Trin 2. Vælg den app, du gerne vil slette.

Afinstaller-knap på App-data. Afinstaller-knap på App-data.

Trin 3. Tryk på Afinstaller > OK.