Sådan administreres meddelelser og tilladelser fra apps gennem indstillinger på en Galaxy-telefon

Din Galaxy-telefon er optimeret til at bruge og opsætte apps. Hvis det er nødvendigt, kan du indstille adgangstilladelser for alle typer apps på én gang eller individuelt vælge og indstille notifikationer for apps. For at administrere notifikationer og adgangstilladelser gennem indstillinger, se vejledningen nedenfor.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan administreres appnotifikationers

Hvis appnotifikationer er deaktiveret, modtager du ikke notifikationer om de indgående meddelelser fra appen. Hvis du desuden vil fjerne uønskede notifikationer separat, skal du følge nedenstående trin.

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg menuen Apps.

Trin 2. Vælg en app, som du vil administrere, fra listen over alle de installerede apps.

Notifikationer om appsindstillinger trin1

Bemærk: For at finde de apps, du ønsker, skal du søge ved hjælp af forstørrelsesglas eller søgeikonet øverst til højre.

Trin 3. Tryk på Notifikationer.

Trin 4. Du kan aktivere eller deaktivere notifikationer på én gang ved at trykke på kontakten for Vis notifikationer, og du kan også vælge de funktioner, du vil modtage notifikationer for, f.eks. Chrome-appen.

Notifikationer om appsindstillinger trin2

Bemærk: Funktionerne i notifikationindstillingen kan variere fra hver app.

Sådan administreres appadgangstilladelser

Mens du installerer eller bruger programmet, bliver du muligvis bedt om at give din tilladelse til at få adgang til forskellige funktioner. For eksempel kan e-mail muligvis bede om tilladelse til at se dine kontakter, så den kan importere dine venners kontaktoplysninger. Hvis du ved et uheld har givet tilladelse, kan du altid ændre indstillingerne. Adgangstilladelserne kan administreres via tilladelsesadministratoren med det samme.

Trin 1. Gå til Indstillinger og vælg så menuen Apps.

Trin 2.  Tryk på flere muligheder (tre lodrette prikker) ikonet.

Notifikationer om appsindstillinger trin1

Trin 3. Vælg Tilladelsesadministrator.

Trin 4. Du kan kontrollere listen over tilladelser. Vælg den funktion, som du vil kontrollere tilladelser for.

Notifikationer om appsindstillinger trin2

Trin 5. Hvis du vil ændre adgangen til bestemte applikationer, skal du vælge den, du vil tillade eller nægte. For eksempel Galaxy Wearable-appen, der har adgang til Lokationsfunktionen.

Trin 6. Du kan vælge et af følgende:

• Tillad hele tiden: applikationen får adgang til disse data, selv når de ikke er i brug.
  • Tillad kun, mens du bruger appen
  • Spørg hver gang
  • Nægt
Notifikationer om appsindstillinger trin3

Bemærk: At nægte visse tilladelser kan påvirke driften af nogle applikationer. I dette tilfælde vises en notifikation muligvis.

Sådan kontrolleres og ændres adgangstilladelserne til en bestemt app

Du kan også få adgang til oplysninger om tilladelserne til en enkelt app. Start med menuen Apps-indstillinger.

Trin 1. Vælg en app, som du vil administrere, fra listen over alle de installerede apps, f.eks. YouTube-app.

Trin 2. Tryk på Tilladelser.

Trin 3. Du kan kontrollere detaljerne om tilladelserne til appen. Vælg en af tilladelserne, der skal ændres for at tillade eller nægte det.

Notifikationer om appsindstillinger individuelt

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.