Sammenlign specifikationerne - Galaxy Tab S8 Ultra, S8+ og S8 5G

Galaxy Tab S8, Tab S8+ og Tab S8 Ultra

Læs videre for at finde en sammenligning af Galaxy Tab S8Galaxy Tab S8+ og Galaxy Tab S8 Ultra , herunder deres vigtigste tekniske oplysninger*. Vælg en af følgende kategorier og lær specifikationerne for hver tablet at kende.

Generel Information    Skærm & Kamera    Lagerplads    Andet

Bemærk: For optimal visning af tabellerne skal du bruge din smartphone i portrættilstand.

Generel Information

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Mål (HxBxD)

165.3 x 253.8 x 6.3 mm

185 x 285 x 5.7 mm

208.6 x 326.4 x 5.5 mm

Batteri

Ikke-aftagelig, 8000 mAh

Ikke-aftagelig, 10090 mAh

Ikke-aftagelig, 11200 mAh

Operativ system

Android 12 (One UI 4.1)

Vægt

507 g / 503 g

572 g / 567 g

728 g / 726 g

SIM-kort

Nano SIM (4FF) ¹, Single (SIM + microSD)

Tilgængelige farver

Guld, Grafit, Pink, Sølv

Grafit

Skærm & Kamera

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Skærmopløsning

2560 x 1600 pixels (WQXGA)

2800 x 1752 pixels (WQXGA+)

2960 x 1848 pixels (WQXGA+)

Skærmstørrelse

27.81 cm / 11"

(fuld rektangel)

31.50 cm / 12.4"

(fuld rektangel)

36.99 cm / 14.6"
(fuld rektangel)

Skærmtype

TFT

Super AMOLED

Super AMOLED

Frontkamera (Selfie)

12 megapixels

12 MP (ultra-bred vinkel, F2.4)

12 MP (bred vinkel, F2.0 aperture)

12 MP (ultra-bred vinkel, F2.4)

Hovedkamera

13 megapixels (bred vinkel, F2.0 aperture)

6 megapixels (ultra-bred vinkel, F2.2 aperture)

Lagerplads

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Hukommelse

8 GB

12 GB / 16 GB

Intern enhedslagerplads

128 GB (ca. 100 GB frit tilgængeligt) ²

256 GB (ca. 219 GB frit tilgængeligt) ²

256 GB (ca. 205 GB frit tilgængeligt) ²/

512 GB (ca. 456 GB frit tilgængeligt) ²

Hukommelsesudvidelse

microSD™ (op til 1TB)

Andet

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Særlige funktioner

S Pen (med Bluetooth-funktion);

Quad højttalere med Dolby Atmos

S Pen (med Bluetooth-funktion);

Quad højttalere med Dolby Atmos;

Dobbelt frontkamera

S Pen (med Bluetooth-funktion);

Quad højttalere med Dolby Atmos

Dobbelt frontkamera

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Opladningsport

USB 3.2 Gen 1 (Type-C)

Processor

1x 3.0 GHz, 3x 2.5 GHz, 4x 1.8 GHz; Snapdragon 8 Gen 1 (SM8450), Octa-core, 64-bit, 4nm

Hurtigopladning

Yes³ Super-hurtig opladning (45W)

Beskyttelse mod støv/vand  (IP-certifiering)

Ingen beskyttelse

¹     Kun på tabletmodeller med 5G (SM-X706B, SM-X806B og SM-X906B).

²     Faktisk tilgængelig intern enhedshukommelse er mindre end den angivne samlede interne hukommelse på grund af den nødvendige hukommelseskapacitet til operativsystemet og den software, der kræves for at bruge enheden. Den faktiske tilgængelige interne enhedshukommelse kan variere afhængigt af den anvendte netværksudbyder og kan ændre sig med softwareopgraderinger.

³    Kun tilgængelig med den medfølgende eller valgfri Samsung-hurtigoplader (afhængigt af model). Værdierne kan variere afhængigt af opladningsniveau, telefonkonfiguration, miljøforhold og brugeradfærd.

* Alle specifikationer og beskrivelser på denne side kan afvige fra de faktiske specifikationer og beskrivelser for produktet. Samsung forbeholder sig retten til at foretage ændringer i dette dokument og de produkter, der er beskrevet i det, når som helst og uanset årsag. Al funktionalitet, egenskaber, specifikationer, brugergrænseflade og anden produktinformation i dette dokument, inklusive men ikke begrænset til produktfordele, design, pris, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og produktkarakteristika kan til enhver tid ændres uden varsel.

Alle oplysninger korrekte pr. februar 2022 - Der tages forbehold for fejl og ændringer - Alle oplysninger uden garanti.

Bemærk: Du kan finde yderligere tekniske oplysninger på produktsiden for den respektive tabletmodel. For at gøre dette skal du vælge en af følgende muligheder.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.