Sådan forhindrer du overophedning af din Galaxy-enhed.

Uanset om du bruger en telefon, en tablet, et smartwatch eller øretelefoner, har alle Galaxy-enheder et indstillet temperaturområde, hvor de fungerer bedst. Selvom de kan føles varme under visse forhold, såsom opladning, påvirker det ikke enhedernes levetid eller ydeevne. Disse enheder kan dog midlertidigt generere varme ved forskellige lejligheder. Derfor foreslår vi, at du tager forholdsregler for at undgå at placere din enhed under disse omstændigheder.

Følgende faktorer kan påvirke temperaturen på dine Galaxy-enheder:

• Brug af dine enheder i et miljø uden for normale driftsforhold (mellem 0 og 35 grader Celcius).
  • Placering af dine enheder på/i nærheden af en varmekilde, såsom at efterlade dem i en parkeret bil på en varm dag eller konstant at have dem udsat for direkte sollys.
  • Kørsel af flere apps i en længere periode eller brug af processortunge apps til spil, streaming og GPS-sporing.
  • Brug af en inkompatibel, defekt eller ikke-Samsung-certificeret oplader og/eller USB-kabel.
  • Indledende opsætning og dataoverførsel fra tidligere enheder.
  • System- eller firmwareopdateringer.

Da din enhed genererer varme, vil du muligvis få advarselsmeddelelser. Vær opmærksom på, at adgangen til visse funktioner midlertidigt kan fryse som et middel til at beskytte enheden.

Bemærk:

• Tegn og resultater kan variere alt efter enhed og model.

Her er nogle løsninger til, hvad du skal gøre, hvis dine Galaxy-enheder genererer varme.

Løsning 1

Slå Wi-Fi, GPS og Bluetooth-funktionerne fra, når de ikke er i brug.
Derudover skal du reducere skærmens lysstyrke på din enhed.

➊ Træk "Hurtig-panelet" ned,
og sluk derefter "Wi-Fi" og "Bluetooth"

➋ Deaktiver "Placering"

➌ Minimer lysstyrken

Løsning 2

Optimer telefonen for at minimere varmen forårsaget af processortunge apps, der dræner batteriet.

➊ Gå til "Indstillinger",
og vælg "Batteri- og enhedspleje"

➋ Tryk på "Optimer nu"

➌ Tryk på "Udført"

Løsning 3

Ubrugte apps i baggrunden kan opvarme enheden.
For at løse problemet kan du prøve "Grænser for baggrundsforbrug".

➊ Vælg "Batteri- og enhedspleje"

➋ Vælg "Batteri"

➌ Vælg "Strømbesparende tilstand"

➍ Aktiver "Strømbesparende tilstand"

➎ Vælg "Grænser for baggrundsforbrug"

➏ Aktiver "Sæt ubrugte apps i søvntilstand"

Bemærk:

• Sørg for, at din enhed har de seneste appopdateringer ved at tjekke regelmæssigt.
  • Skærmbilleder og menupunkter kan variere afhængigt af din model og softwareversion.
  • "Strømbesparende tilstand" begrænser brugen af netværk, datasynkronisering og placeringsoplysninger i baggrunden.

TIPS

Hvad gør
"Strømbesparende tilstand"?

- Slukker "Always On-display"
- Reducerer lysstyrken med 10 %
- Begrænser CPU-hastigheden til 70 %
- Slukker 5G
- Begrænser appbrug og startskærm

Smartphones kan generere varme, da deres slanke design ikke er optimeret til at udlufte varme eller på grund af deres for store batteriforbrug. Både enheden og opladeren kan generere varme under opladning. Temperaturen kan endda føles varmere, når du oplader med "hurtigopladere" eller trådløse opladere.

Udfør følgende handlinger, hvis din enhed genererer varme under opladning.

Afbryd opladeren, og luk alle kørende apps. Vent, indtil enheden er afkølet, og begynd derefter at oplade den igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at oplade med en anden Samsung-autoriseret oplader og USB-kabel. Vær opmærksom på, at opladningsporten kan generere varme på grund af et beskadiget eller inkompatibelt ladekabel.

Bemærk:

• Garantien for smartphone-batteriet er et år. Hvis et produktionsproblem identificeres af Samsungs servicecenter inden for garantiperioden, vil det blive repareret eller udskiftet uden omkostninger. Hvis problemet identificeres som forårsaget af brugeren, selv inden for garantiperioden, eller hvis et problem opdages, efter at garantien udløber, kan du blive pålagt et gebyr for reparationen.
  • Når du bruger en trådløs oplader, skal du sørge for, at der ikke er metalstoffer, magneter eller kredit-/transitkort mellem enheden og opladeren.

Oplad med en Samsung-autoriseret trådløs oplader, som er designet til dine Galaxy-enheder.