Sådan bruger du Diagnostik i Samsung Members-appen på din Galaxy-enhed

Tjek din enheds ydeevne med Samsung Members. Fungerer en bestemt funktion på din enhed ikke korrekt? Vil du vide dit nuværende batteriniveau? Før du besøger et servicecenter, kan du prøve at kontrollere din enheds ydeevne ved hjælp af selvdiagnosticeringsværktøjerne. Diagnostik-funktionen i Samsung Members-appen kan give en selvdiagnose og kan analysere mere end 24 forskellige funktioner på din telefon, inklusive batteri, NFC, SIM-kort, mobilnetværk, sensor, højttaler, kamera, berøringsskærm, kablede hovedtelefoner, ansigtsgenkendelse, Bluetooth osv.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Samsung Members-app

På Samsung Members-appen kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål og se tips og tricks vedrørende din Galaxy-enhed. Inden du besøger dit lokale Samsung Electronics Service Center, skal du tjekke appen, som leverer og understøtter praktiske tjenester såsom diagnostik, indsendelse af fejlrapporter, fjernsupport, OS-opgraderinger, feedback om spørgsmål og bekymringer osv. Den er installeret som standard på Galaxy-enheder og kan downloades fra linket nedenfor.

Klik her for at downloade Samsung Members-appen.

Selvdiagnostisk tjek på Samsung Members-appen

Tjek status på din enhed med diagnoseværktøjet i Samsung Members-appen. Du kan vælge de individuelle kategorier, du gerne vil diagnosticere, eller køre et komplet diagnostisk tjek. Når diagnosticeringen er fuldført, kan du vælge det tilsvarende ikon for at se resultaterne og statussen for din enhed. Følg nedenstående trin for at starte dit diagnostiske tjek.

Få hjæl i Samsung Members-appen Få hjæl i Samsung Members-appen

Trin 1. Kør Samsung Members og vælg Få hjælp på den nederste halvdel af skærmen.

Vis tests under Diagnostik Vis tests under Diagnostik

Trin 2. Tryk på Vis tests under Diagnostik.

Test alt under Diagnostik Test alt under Diagnostik

Trin 3. Tryk på Test alt, hvis du gerne vil gennemgå al Diagnostik(P).

galaxy kør gennem kontrollerne galaxy kør gennem kontrollerne

Trin 4. Din Galaxy-telefon vil derefter køre gennem kontrollerne.

kør gennem kontrollerne kør gennem kontrollerne

Trin 5. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre kontrollen.

Nærhedsgenkendelse, trin 1 Nærhedsgenkendelse, trin 1

Trin 6. Når det er nødvendigt, skal du muligvis køre eller interagere med den tilsvarende funktion manuelt.

Nærhedsgenkendelse, trin 2 Nærhedsgenkendelse, trin 2

Trin 7. Hvis du foretrækker det, kan du tjekke specifik Diagnostik og trykke direkte på dem for at begynde.

specifik diagnostik specifik diagnostik

Trin 8. For individuelle diagnostiske kontroller kan du se dine resultater, efter at kontrollen er fuldført.

Hvis du støder på et uventet problem, mens du bruger din Galaxy-enhed, kan du prøve at indsende en fejlrapport via Samsung Members-appen. At vedhæfte en logfil vil hjælpe meget med at analysere årsagen til problemet. Efter at have analyseret logfilen og bekræftet årsagen til problemet, sender vi et svar via Samsung Members.

Få hjælp af Samsung Members-appen Få hjælp af Samsung Members-appen

Trin 1. Kør Samsung Members og vælg Få hjælp på den nederste halvdel af skærmen.

fejlrapporter, trin 1 fejlrapporter, trin 1

Trin 2. Rul til og vælg Fejlrapporter.

fejlrapporter, trin 2 fejlrapporter, trin 2

Trin 3. Vælg de enhedsproblemer, du oplever, fra listen.

fejlrapporter, trin 3 fejlrapporter, trin 3

Trin 4. Vælg hyppigheden af det problem, du oplever, og tryk på flyikonet for at indsende din rapport.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.