Sådan bruger du Vedligeholdelsestilstand på din Galaxy smartphone eller tablet

Sådan bruger du vedligeholdelsestilstand på din Galaxy smartphone eller tablet

Vedligeholdelsestilstand er en funktion, der er designet til at beskytte de personlige data og oplysninger, der er gemt på din Galaxy-smartphone eller -tablet, når den repareres.

Bemærk: Sikkerhedskopier altid din enhed, før du sender til reparation, da data kan gå tabt.

Fordele ved vedligeholdelsestilstand:

• Forhindrer adgang til dine fotos, videoer, beskeder, opkaldshistorik og andre filer
  • Kun forudindlæste apps er tilgængelige
  • Alle data og konti, der er genereret i Vedligeholdelsestilstand, slettes automatisk

1 - Aktiver Vedligeholdelsestilstand

•  Indstillinger
  • Batteri og enhedspleje
  • Vedligeholdelsestilstand
  • Aktiver
  • Du får mulighed for at oprette en log
  • Denne systemlog vil indeholde oplysninger om seneste appbrug og systemfejl, som kan hjælpe med reparationen af din enhed
  • Genstart

En låsemetode er påkrævet, når Vedligeholdelsestilstand aktiveres.

2 – Deaktiver Vedligeholdelsestilstand

•  Indstillinger
  • Batteri og enhedspleje
  • Vedligeholdelsestilstand
  • Afslut

Tryk på Genstart for at bekræfte.

Lås din enhed op for at bekræfte din identitet.

Din enhed genstarter nu i normal tilstand.

Vedligeholdelsestilstand begrænser adgangen til potentielt følsomme data eller oplysninger på din smartphone eller tablet for at forhindre tredjeparter i at få adgang til dem, når de repareres.

Når din enhed er i Vedligeholdelsestilstand:

• Fotos, videoer og andre filer kan ikke tilgås
  • Dine kontakter og opkaldslogs kan ikke tilgås
  • Beskeder kan ikke tilgås
  • Kun forudindlæste apps vil være tilgængelige. For at få adgang til nogen konti på disse apps, vil det være nødvendigt at indtaste brugernavne og adgangskoder

Sådan aktiverer du Vedligeholdelsestilstand, før din enhed sendes til reparation:

1 Åbn appen Indstillinger.
Indstillingsikon
2 Tryk på Pleje af batteri og enhed.
Batteri- og enhedspleje er valgt i menuen Indstillinger
3 Tryk på Vedligeholdelsestilstand.
Vedligeholdelsestilstand valgt i menuen Pleje af batteri og enhed
4 Tryk på Tænd .
Tænd valgt i menuen Vedligeholdelsestilstand
5 Når du går ind i Vedligeholdelsestilstand, får du mulighed for at oprette en log.

Denne systemlog vil indeholde oplysninger om seneste appbrug og systemfejl, som kan hjælpe med reparationen af din enhed.

6 Tryk Genstart.

Din enhed genstarter nu i Vedligeholdelsestilstand.

Når reparationen er færdig, skal du deaktivere Vedligeholdelsestilstand:

1 Åbn appen Indstillinger.
Indstillingsikon
2 Tryk på Pleje af batteri og enhed.
7Batteri- og enhedspleje er valgt i menuen Indstillinger
3 Tryk på Vedligeholdelsestilstand.
8Vedligeholdelsestilstand valgt i menuen Pleje af batteri og enhed
4 Tryk på Afslut.
Afslut valgt i menuen Vedligeholdelsestilstand
5 Tryk på Genstart for at bekræfte.
Genstart valgt i genstarter menuen Vedligeholdelsestilstand
6 Indtast din oplåsningsmetode (PIN, fingeraftryk, mønster eller adgangskode) for at bekræfte din identitet.

Din enhed genstarter nu i normal tilstand.

Transskription: Vedligeholdelsestilstand aktiveres ikke på min tablet

Hvis du har problemer med at aktivere Vedligeholdelsestilstanden, kan det skyldes multibrugertilstanden.

Brugermenuen giver dig mulighed for at give andre brugere forskellige adgangsniveauer.

Find i menuen Brugere

• Indstillinger
  • Konti og sikkerhedskopiering
  • Brugere

Hvis du bruger denne funktion, skal du vælge Administrator (ejer) for at aktivere vedligeholdelsestilstand.

SAMSUNG

Vedligeholdelsestilstand understøttes på smartphones og tablets, der kører One UI 5.0.

For opdateringsplaner og understøttede modeller, se venligst meddelelser i Medlems-appen relateret til softwareopdateringer.