Hvad du skal gøre, hvis din berøringsskærm ikke fungerer korrekt

Hvis din Galaxy-telefons berøringsskærm ikke er følsom nok eller reagerer med mellemrum, så læs vejledningen nedenfor.

Berøringsskærmsfejl.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

1 Gå til ”Indstillinger”, og vælg derefter ”Softwareopdatering”.
2 Tryk på ”Download og installer”.
3 Følg instruktionerne på skærmen.

Din Galaxy-telefon har en funktion, der øger skærmens berøringsfølsomhed til brug, når der er monteret en skærmbeskytter. Hvis du føler, at berøringen på skærmen er blevet relativt mindre følsom efter brug af en skærmbeskytter, skal du følge nedenstående trin for at aktivere berøringsfølsomhedsfunktionen.

1 Gå til ”Indstillinger”, og vælg derefter ”Skærm”.
2 Tryk på ”Berøringsfølsomhed”. Du vil føle en øjeblikkelig forbedring.

Bemærk: Hvis der ikke er nogen reaktion på skærmen, eller hvis skærmen er revnet, skal enheden muligvis repareres.

Samsung skærmbeskyttere.

Hvis du sætter tilbehør som f.eks. skærmbeskyttere på berøringsskærmen, fungerer berøringsskærmen muligvis ikke korrekt. Små klistermærker, såsom beskyttelsesetiketter, kan også påvirke berøringsfølsomheden. Nogle Samsung-ikke-godkendte beskyttelsesbriller eller -film har kun klæbemiddel på sidekanterne, og hvis disse produkter er fastgjort til skærmen, klæber beskyttelsesglasset eller -filmen muligvis ikke helt til skærmen.

På grund af dette kan nogle områder af berøringsskærmen muligvis ikke genkende berøringen og kan reagere med mellemrum. Efter at have fjernet tilbehøret, skal du kontrollere berøringsfunktionen igen.

Bemærk: Det anbefales at bruge Samsung-godkendt tilbehør. Brug af ikke-godkendt tilbehør kan forårsage ydeevneproblemer. Køb dit Samsung beskyttelsesglas nu i Samsung Store.

Dobbelttryk virker ikke.

Hvis din smartphone kun reagerer på strygninger med to fingre eller dobbelttryk, er "TalkBack" muligvis slået til. For at gøre dette skal du følge disse trin:

1 Gå til ”Indstillinger”, og vælg derefter ”Adgang”.
2 Tryk på ”TalkBack”.
3 Deaktiver "Talkback".

Følg disse tips, hvis du ikke ønsker, at din berøringsskærm skal fungere dårligt:

• Brug ikke handsker eller brug din berøringsskærm, hvis dine hænder ikke er rene.
  • Brug ikke skarpe genstande.
  • Berøringsskærmen kan ikke fungere under fugtige forhold, eller når den udsættes for vand. Tør din berøringsskærm af for at sikre, at den er fri for fugt, før du prøver igen.
  • Undgå eksponering for magnetiske genstande som nøgler, mønter eller ure.

Bemærk: Hvis du stadig oplever problemer med berøringsskærmen efter at have prøvet dette, skal du kontakte Samsung Support, din enhed kan have en intern fejl.