Hvad er forskellen mellem enkelt-SIM og dobbelt-SIM?

Galaxy hybrid SIM-modeller giver dig mulighed for at have to forskellige numre eller tjenesteudbydere på samme enhed, hvorimod modellerne med enkelt SIM-kort kun giver mulighed for at indsætte ét SIM-kort på din enhed.

Enkelt-SIM

Nanosimkort og microSD-kort i en model med plads til ét simkort
  1. Nano-SIM-kort
  2. MicroSD-kort

Med enkelt-SIM modellen kan du bruge et SIM-kort på din enhed og et microSD-kort for at forøge lagerpladsen.

Dobbelt-SIM

To nanosimkort i en model med plads til to simkort
  1. Nano-SIM-kort 1
  2. Nano-SIM-kort 2

Med hybrid SIM-modellen kan du konfigurere dit arbejdsnummer og dit private nummer eller tilføje et ekstra SIM-kort, når du rejser, så du kan holde kontakten både derhjemme og i udlandet.

Bemærk: Dataoverførselshastigheden kan være langsommere nogle steder, hvis to SIM-kort er indsat i enheden, frem for når der kun et ét SIM-kort installeret.

Nanosimkort og microSD-kort i en model med plads til to simkort
  1. Nano-SIM-kort
  2. MicroSD-kort

Du kan bruge den anden SIM-kortåbning til at indsætte et microSD-kort og få endnu mere lagerplads. Men microSD-kortet opbevares i den anden SIM-kortåbning, så de kan ikke bruges på samme tid.