Hvordan personaliserer jeg AR-emojis med Live besked på min Note9?

Live besked på Note9 giver dig mulighed for at skabe animerede beskeder og personalisere dine AR-emojis med S Pen.

Personaliseret gif-billede
1 Start "Luft kommando" ved at trykke på S Pen-knappen eller S Pen-ikonet.
Tryk på S Pen-ikonet
2

Vælg Live besked.

Vælg live besked

Bemærk: Hvis "Live besked" ikke vises i "Luft kommando", skal du trykke på ikonet "Plus" for at medtage denne funktion eller trykke på ikonet "Indstillinger" for at redigere de viste genveje.

Tryk på Plus-ikonet for at tilføje valgmuligheder
3 Tryk på “ansigts” ikonet i vinduet Live besked.
Tryk på ansigtsikonet fra vinduet live besked
4 Vælg den animerede emoji-GIF, som du vil personalisere.
Vælg din emoji fra vinduet live besked
5 Tilpas pen-effekten, tykkelsen og farven, og gå i gang med at skrive eller tegne.
6

Tryk på Udført.Animationen gemmes automatisk i dit Galleri som en animeret GIF-fil.

Tryk på Udført for at gemme

Når dit værk er færdigt, kan du dele det på forskellige platforme ved at trykke på Del.