Hvordan forbinder jeg Note9 S Pen via Bluetooth?

Få fuldt udbytte af Note9 ved at bruge S Pen-fjernbetjeningen, der har en rækkevidde på op til 10 m.

Pennen, der leveres med Note9, er allerede tilsluttet enheden, så det er ikke nødvendigt at oprette en Bluetooth-forbindelse manuelt.

Hvis du vil slutte en anden S Pen til din enhed, skal du oprette forbindelse via Bluetooth for at nyde dens funktioner fuldt ud.

Bemærk: Du kan kun forbinde Samsung-godkendte S Pens, der understøtter Bluetooth Low Energy (BLE).

1 Sæt S Pen ind i telefonens slot for at igangsætte forbindelsen.
2 Åbn notifikationspanelet ved at trække nedad fra toppen af enheden.
3 Udvid mulighederne i notifikationspanelet.
Notifikationspanel
4 Stryg notifikationspanelet til venstre.
Udvidet notifikationspanel
5

Tryk på S Pen remote.

Valgmuligheden S Pen remote i notifikationspanelet
6 Tryk på den igen for at genaktivere den.

S Pen-ikonet på statuslinjen vil flimre, og det kan tage et par minutter at forbinde.

S Pen-ikonet

Bemærk: Lad være med at tage S Pen ud af enheden, når den er i gang med at blive forbundet. Dette vil forstyrre processen.

Når S Pen er forbundet, forsvinder S Pen-ikonet på statuslinjen.

Hvis den ikke forbinder, eller du vil bruge den tidligere S Pen, skal du forbinde den igen gennem de tidligere trin.

Der er to måder at nulstille S Pen-forbindelsen på:

Tryk i lang tid på S Pen remote-ikonet.

Indstillingsskærmen til S Pen remote åbnes automatisk.

3 Tryk på ikonet "flere muligheder".
Tryk flere gange i menuen S Pen remote

Tryk på Nulstil S Pen

Valgmuligheden Nulstil S Pen i menuen S Pen remote

Du kan også gå ind via Indstillinger:

Åbn Indstillinger.

Tryk på Avancerede funktioner.

Tryk på S Pen.

Tryk på S Pen remote.

5 Tryk på ikonet "flere muligheder".
Tryk flere gange i menuen S Pen remote

Tryk på Nulstil S Pen.

Valgmuligheden Nulstil S Pen i menuen S Pen remote