Hvordan tilslutter jeg min Galaxy Note9 til en Bluetooth-enhed?

Bluetooth er en trådløs forbindelse, der bruges til at udveksle data over korte afstande. Bluetooth gør smartphones i stand til at kommunikere med andre Bluetooth-enheder.

Når du har fået ny mobiltelefon, er du nødt til at oprette forbindelse til (parre den med) Bluetooth-enheden igen. Det er ikke nok blot at tænde Bluetooth-enheden for at tilslutte.

Når du opretter forbindelse mellem din Note9 og en Bluetooth-enhed for første gang, er du nødt til at parre dem først ved at følge disse trin:

1 Aktiver Bluetooth på den enhed, du vil oprette forbindelse til din Note 9 med. Sørg for, at optionen Telefonsynlighed er aktiveret.
Telefonens synlighed skal være aktiveret
2 På din Note9 skal du hente meddelelsespanelet fra toppen af din startskærm.
Åbn notifikationspanelet ved at stryge nedad fra skærmens øverste kant, mens startskærmen vises
3 Tryk på “Bluetooth”-ikonet for at aktivere funktionen.
Tryk på Bluetooth-ikonet for at aktivere funktionen

Bemærk: Du kan åbne Bluetooth-indstillingerne ved at holde “Bluetooth” ikonet nede.

4

Din Note9 vil automatisk søge efter enheder, der også har Bluetooth aktiveret. Tryk på den modtagende enhed, i dette tilfælde [Telefon] Galaxy Note9.

Tryk på den modtagende enhed
5

Din Note9 vil begynde forbindelsesprocessen. Bekræft anmodningen på begge enheder ved at trykke på Ok.

Bekræft tilslutningsanmodningen på begge enheder ved at trykke på OK
6

De to enheder er nu parret. Tryk på Udført for at vende tilbage til startskærmen.

Tryk på Udført for at vende tilbage til startskærmen