Hvad er Samsung Flow, og hvordan bruges det?

Samsung Flow leverer en problemfri, sikker og forbunden oplevelse mellem din smartphone og tablet eller pc. Du kan simpelthen flytte dokumenter, få telefonens meddelelser fra din pc eller tablet og se indholdet af din smartphone på en større skærm.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer.
Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

• Sikker adgang med Galaxy-enheder: Samsung Flow giver dig sikker adgang til din computer.
  • Smart View: Del telefonskærmen på tablet/pc fra Samsung Flow ”Smart View”
  • Overførsel: Tillader overførsel af indhold og aktivitet til en anden enhed.
  • Meddelelsessynkronisering: Du kan kontrollere dine meddelelser fra smartphone på tablet/pc og svare direkte på beskeder.
  • Link til automatisk hotspot: Aktivér nemt dit mobile hotspot.

Sådan parres din smartphone med tablet/pc

Trin 1. Start Samsung Flow-appen på din telefon og tablet/pc.
Trin 2. Vælg din telefon på listen.
Trin 3. Bekræft adgangskode på begge enheder.
Trin 4. Samsung Flow-opsætningen er afsluttet.

Sådan parrer du ved hjælp af Samsung Flow

Bemærk:

• Hvis din smartphone ikke vises på listen, skal du kontrollere, om Samsung Flow er den nyeste version.
  • Følgende enheder understøtter Samsung Flow: Window 10 OS til pc/Android OS ver. 6,0 til tablet/Android Marshmallow OS til telefon.

Der er visse apps-underretninger, du vil se på din pc eller tablet, mens ikke så meget for andre. Underretninger for nogle messenger-apps og andre apps skubbes muligvis til din pc eller tablet. I dette tilfælde kan du administrere, hvilke apps Samsung Flow vil skubbe som nedenfor.

Trin 1. Åbn Samsung Flow-appen på din telefon.
Trin 2. Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker) > Indstillinger > Administrer meddelelser.

Sådan justeres dine meddelelser

Trin 3. Tryk på kontakten ud for de apps, du vil have Samsung Flow til at modtage meddelelser fra.

Bemærk: Hvis meddelelsen ikke kommer fra en messenger-app, skal du tage din telefon for at åbne eller interagere med den.

Spejl din telefons skærm til din pc eller tablet ved hjælp af Smart View, når du læser alle dine dokumenter. Du kan foretage enkle trin for at få en større
skærmvisning. Når de er parret, vil alle handlinger, der udføres på denne skærm, også forekomme på din telefon.

Trin 1. Sørg for, at din telefon og anden enhed er parret.
Trin 2. På din pc eller tablet skal du åbne Samsung Flow og derefter vælge Smart View-ikonet.
Trin 3. Din telefons skærm vises i et andet vindue.

Her er de andre ting, du kan gøre, mens Smart View er aktiveret i Samsung Flow.

• Forstyr ikke: Minimer advarsler og meddelelser, så du kan få færre distraktioner.
  • Roter: Drej telefonens skærm til liggende eller stående for lettere visning.
  • Fuld skærm: Åbn Smart View-vinduet i en fuldskærmsvisning på din pc eller tablet.
  • Telefonskærm tænd/sluk: Tænd eller sluk for din telefons skærm.
  • Skærmbillede: Tag et skærmbillede af din telefons skærm.
  • Opløsning: Skift skærmopløsningen på den viste telefon.
  • Favoritter: Tilføj op til 8 af dine favoritapps for hurtig adgang i Smart View.

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.