Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på min Galaxy S7 eller S7 edge?

Samsung Galaxy S7 og S7 edge har større batterikapacitet og understøtter en funktion, der giver dig mulighed for at oplade meget hurtigere end på tidligere enheder.

Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på min Galaxy S7 eller S7 edge

I gennemsnit tager Samsung Galaxy S7-batteriet 90 minutter at blive opladet fra 0 % med en kabelbaseret hurtiglader, og det tager 140 minutter med den trådløse oplader.

Den faktiske opladningstid kan variere afhængigt af opladningsforholdene og enhedens tilstand.