Hvordan ændres visningsnavnet på mine Galaxy Buds?

Når du har tilsluttet dine Galaxy Buds til din enhed, kan du konfigurere øretelefonerne som du ønsker fra Galaxy Wearable-appen. En af funktionerne, som denne app tilbyder, er at ændre visningsnavnet på dine Galaxy Buds på din enhed.

Visning af forskellige sæt Galaxy Buds i deres opladningsetuier.

Før du ved, hvordan du ændrer navnet på dine Galaxy Buds, skal du vide, hvordan du downloader Galaxy Wearable, applikationen, der giver dig mulighed for at bruge, tilpasse og konfigurere dine Buds. Følg disse trin for at downloade appen:

Visning af appskærmen med et tryk på "Galaxy Store"-ikonet. Visning af appskærmen med et tryk på "Galaxy Store"-ikonet.

Trin 1. Åbn din "Galaxy Store-app".

Visning af Galaxy Store-hovedskærmen med et tryk på forstørrelsesglasikonet. Visning af Galaxy Store-hovedskærmen med et tryk på forstørrelsesglasikonet.

Trin 2. Tryk på forstørrelsesglasikonet øverst til højre på skærmen.

Visning af søgeskærmen med "Galaxy Wearable"-indstillingen fremhævet. Visning af søgeskærmen med "Galaxy Wearable"-indstillingen fremhævet.

Trin 3. I søgelinjen skal du skrive navnet på appen og trykke på "Galaxy Wearable"-indstillingen.

Visning af skærmen "Apps" og "Temaer" med et tryk på installationsikonet.  Visning af skærmen "Apps" og "Temaer" med et tryk på installationsikonet.

Trin 4. Tryk på Installer-ikonet.

Billede med applikationen downloadet og et tryk på afspilningsikonet. Billede med applikationen downloadet og et tryk på afspilningsikonet.

Trin 5. Når overførslen er færdig, skal du trykke på afspilningsikonet for at åbne appen fra Galaxy Store eller gå til din apps-skærm og trykke på "Galaxy Wearable"-logoet.

Sådan ændres navnet på mine Galaxy Buds

Når du har forbundet dine Galaxy Buds til din enhed, kan du ændre øretelefonernes visningsnavn ved hjælp af Galaxy Wearable-appen ved at følge de næste trin:

Visning af Galaxy Wearable App med Galaxy Buds forbundet og "Indstillinger for øretelefoner" fremhævet. Visning af Galaxy Wearable App med Galaxy Buds forbundet og "Indstillinger for øretelefoner" fremhævet.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen, og tryk på "Indstillinger for øretelefoner".

Visning af skærmen "Indstillinger for øretelefoner" med muligheden "Om øretelefoner" fremhævet. Visning af skærmen "Indstillinger for øretelefoner" med muligheden "Om øretelefoner" fremhævet.

Trin 2. Tryk på “Om øretelefoner”.

Visning af skærmen "Om øretelefoner" med indstillingen "Rediger" fremhævet. Visning af skærmen "Om øretelefoner" med indstillingen "Rediger" fremhævet.

Trin 3. Vælg "Rediger", og navngiv dine Galaxy Buds, som du ønsker.

Visning af pop op-vinduet med enhedens navn med "Omdøb"-indstillingen fremhævet. Visning af pop op-vinduet med enhedens navn med "Omdøb"-indstillingen fremhævet.

Trin 4. Tryk på ”Omdøb”.