Sådan oplader du Galaxy Watch Active

Når du har opladet Galaxy Watch Active, vil du kunne bruge det i meget lang tid. Du kan registrere aktiviteter i mere end 45 timer. Den faktiske batterilevetid afhænger af Wi-Fi-forbindelsen, anvendte apps og hyppigheden af opkald og meddelelser. Nedenfor kan du læse om mulighederne for at oplade Galaxy Watch Actives batteri.

Bemærk: Brug kun Samsung-godkendte opladere, batterier, kabler og opladningsstationer, da udstyr fra tredjeparter kan beskadige Galaxy Watch Active.

Opladning via opladningsstationer

Placer Galaxy Watch Active på opladningsstationen, og juster begge enheder, så midten af stationen og smartwatch’ets bagside ligger oven på hinanden.

Trådløs opladningsstation

Du kan også oplade Galaxy Watch Active-batteriet via en kompatibel trådløs opladningspad eller en kompatibel enhed med lignende funktionalitet.

Kompatibel trådløs opladningsstation

Hvis uret er slukket, vises et lynikon på skærmen. Tryk på en af Galaxy Watch Active-tasterne for at tænde uret, mens det er på den trådløse oplader, og kontroller opladestatus ved at trykke på skærmen.

Opladning gennem Wireless PowerShare

Derudover kan Galaxy Watch Active oplades via den innovative Wireless PowerShare-funktion. For eksempel kan du bruge en Samsung Galaxy S10 som opladningsstation til smartwatch’et.

Følg disse trin for at oplade smartwatch-batteriet via Wireless PowerShare:

1 Træk ned i notifikationspanelet på din smartphone med to fingre øverst på skærmen.
2

Tryk på ikonet Wireless PowerShare for at tænde det.

3 Placer Galaxy Watch Active midt på bagsiden af Galaxy S10.
Wireless PowerShare-opladning
4 Den blinkende blå LED angiver, at Wireless PowerShare er aktiveret. Når først en forbindelse er etableret mellem enhederne, vibrerer smarttelefonen, og en rød LED lyser permanent.
5 Frakobl begge enheder, så snart der er overført tilstrækkelig strøm, og deaktiver derefter Galaxy S10s Wireless PowerShare-funktionen.

Aktivering af strømsparetilstand

Ved aktivering af strømsparetilstand reduceres funktionerne som følger:

• Alle farver, der vises på skærmen, bliver gråtoner
  • Wi-Fi-netværket bliver deaktiveret
  • Alle funktioner begrænses på nær opkald, meddelelser og notifikationer
  • Der modtages ingen notifikationer fra programmer, der kræver en netværksforbindelse
  • Processorens ydeevne begrænses.

Du kan aktivere strømsparetilstanden fra Indstillinger:

1 Tryk på knappen Start for at få adgang til appskærmen.
2 Tryk på "Indstillinger", og rul ned for at vælge "Batteri".
Tryk på Indstilling
3 Vælg "Strømbesparende tilstand" og bekræft ved at trykke på fluebenet.
Bekræft ved at trykke på fluebenet

Du kan også aktivere denne tilstand fra hurtigpanelet:

1 Træk ned fra toppen af skærmen for at se hurtigpanelet.
2

Tryk på ikonet Strømbesparelse, og bekræft ved at trykke på fluebenet.

Tryk på ikonet Strømbesparelse

Hvis du vil deaktivere denne tilstand, skal du trykke på "Deaktiver" i bunden af skærmen for Strømbesparelse og vælge fluebenet.

Tryk på Deaktiver

Du kan også trykke på ikonet Strømbesparelse på hurtigpanelet igen for at deaktivere.