Sådan bruges Galaxy Buds Pro korrekt

De nye Buds Pro giver dig en klarere og kraftigere lyd end nogensinde. De er udstyret med et højere niveau af aktiv støjreduktionsteknologi og batteriets levetid er endnu længere. For mere bekvem brug af Galaxy Buds Pro, se følgende korrekte brugsanvisning.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan bæres Galaxy Buds Pro korrekt

For den bedste lydkvalitet og normale funktion er det meget vigtigt at placere Galaxy Buds Pro perfekt i dine ører. Hvis du ikke bærer ørepropperne korrekt, fungerer de muligvis ikke, eller lydkvaliteten kan være dårlig.

Sådan er Galaxy Bud Pro korrekt indsat i venstre øre

Hold ørepropperne, så du kan se de påtrykte retningsmærker, indsæt ørepropperne i dine ører, og juster derefter ørepropperne ved at dreje dem, indtil de sidder behageligt i dine ører. De berøringsfølsomme sensorer registrerer, at du har ørepropperne på, når du tager dem på.

Derefter udsender øreproppen en lyd, der informerer dig om, at øreproppen er registreret. En korrekt pasform giver dig den bedste lyd og aktiv støjreduktion.

Bemærk: Hvis øreproppernes berøringsfunktion ikke reagerer, eller hvis berøringslyden ikke lyder, når du rører ved den, er ørepropperne ikke placeret korrekt i dine ører, og den berøringsfølsomme sensor berører ikke dit øre. Brug de ørespidser, der passer til dine ører, hvis du ikke hører en lyd, der fortæller dig, at øreproppen er registreret.

Brug berøringsfunktionen korrekt

Hvis berøringsfunktionen ikke fungerer, selvom ørepropperne er korrekt isat, skal du kontrollere, om det rigtige berøringsområde er brugt. Se billedet nedenfor for det springende område af Galaxy Buds Pro.

Sådan bruger man berøringsfunktionerne på Galaxy Buds Pro

Bemærk:

• For at undgå at skade dine ører, skal du ikke lægge overdrevent pres på ørepropperne med fingerspidserne.
  • For at undgå at beskadige berøringsområderne må du ikke røre ved ørepropperne med noget skarpt.

Tips til problemer med dårlig lyd

Hvis enheden har været udsat for vand eller fugt, høres lyden muligvis ikke tydeligt under brug af enheden, fordi der kan komme vand ind i ørepropperne under eksponering under vand.

Hvis enheden bliver våd, skal du først tørre dem grundigt ved at tørre dem af med en ren, blød klud og ryste dem for at fjerne vandet fra enhederne.

Find mere om vandbestandighed på ‘Se Galaxy Buds Pro vandbestandighed’ med Samsung Support.

Hvis du oplever problemer med lydkvaliteten, mens du bruger 360 lydfunktionen, skal du kontrollere afstanden mellem ørepropperne og den forbundne enhed.

Det anbefales at bruge denne funktion inden for rækkevidde af hvor din hånd kan nå. Hvis ikke, kan du opleve, at lyd ikke afspilles problemfrit og af og til afbrydes.

Find mere om 360 lydfunktionen på ‘Lyt til dine medier med Galaxy Buds Pro’s 360 Lyd’ med Samsung Support.

Sørg for, at lignende symptomer vises, når du inspicerer med en anden trådløs enhed samme sted, og at symptomerne forsvinder, når de flyttes andre steder hen.

Buds Pro er et TWS-produkt (Truly Wireless Stereo), og lydafbrydelse kan forekomme midlertidigt på grund af interferens med Bluetooth-signal forårsaget af overfyldte radiobølger omkring det. Problemer med det tilsluttede netværksmiljø kan resultere i dårlig lydkvalitet eller Bluetooth-ydeevne.

Du kan opleve fald i lydstyrke eller støj afhængigt af den forbundne enheds lydstyrke. For at undgå dette skal du justere lyden på den forbundne enhed korrekt.

Hvis der kommer ørevoks eller snavs i højttaleren, kan lydstyrken være lavere end den skulle være med den aktuelle indstilling, eller lydkvaliteten kan blive forringet. Fjern evt. ørevoks eller snavs med en ren, tør blød børste, vatpind eller andet værktøj.

Før du rengør højttaleren, skal du tage ørespidsen af låsen i bunden af øreproppen.

Sådan rengøres højttaleren og luftkanalen på dine Galaxy Buds Pro

① Højtaler                       ② Luftkanal

• Brug ikke noget skarpt eller overdreven kraft, når du fjerner ørevoks eller snavs. Højttaleren og luftkanalen kan blive beskadiget.
  • Hold ørepropperne tørre. Undgå at væske kommer i kontakt med eller kommer ind i ørepropperne.
  • Rengør ørepropperne regelmæssigt for at forhindre ørevoks eller snavs i at opbygge sig i højttaleren og luftkanalen.

Sørg for, at Galaxy Wearable-appen der er installeret på mobilenheden, softwaren til mobilenheder og Galaxy Buds Pro-softwaren alle er den nyeste version. For at sikre den bedste oplevelse anbefales det at opdatere alt software inklusive Galaxy Wearable-appen til den nyeste version.

• For at opdatere Galaxy Buds Pro-softwaren skal du starte Galaxy Wearable-appen på den mobile enhed og trykke på Earbuds-softwareopdatering.
  • For at opdatere din mobile enheds software.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.