Oplev støjkontroltilstand på dine Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro giver dig mulighed for at fokusere mere på din musik uden ekstern støj, og den nye stemmedetekteringsfunktion gør det lettere og mere bekvemt at kontrollere støjreduceringen.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tænd for støjkontroltilstand på Buds Pro

Der er to støjkontroltilstande med Galaxy Buds pro: Aktiv støjreduktion og omgivende lydtilstand. Den aktive støjreducerende funktion er til at blokere de eksterne lyde omkring dig og bruge den, når du vil undgå distraktioner, f.eks. når du lytter til musik.

Omvendt er den omgivende lydtilstand til at høre dine omgivelser tydeligt, så du hurtigt kan registrere potentielt farlige situationer eller høre en anden persons stemme under en samtale. Der er flere måder at aktivere støjkontrol på.

Metode 1. Brug rør-og-hold på ørepropper

For at aktivere aktiv støjreduktion eller omgivende lydtilstand skal du blot trykke på en af øretelefonerne og holde nede. Du hører et bip, der indikerer, at støjkontroltilstand er slået til.

Rør og hold funktion af Galaxy Buds Pro

Hver gang du rører ved og holder øretelefonerne nede, skiftes mellem aktiv støjreduktion og omgivende lydtilstand. De er som standard indstillet til at aktivere støjkontroltilstanden som rør-og-hold-handling.

Du kan også vælge en forudindstillet rør-og-hold-funktion i hver øretelefon for at aktivere andre funktioner hurtigt og bekvemt.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen, og tryk derefter på Røg og hold-indstillingen.

Trin 2. Vælg de ønskede kommandoer for hver øreprop. (Skift støjkontroller, Bixby, lydstyrke op og ned, Spotify).

Rør og hold funktion i Galaxy Wearables-appen

Metode 2. Brug Galaxy Wearable-appen

For at aktivere støjkontroltilstand fra Galaxy Wearable skal du åbne appen og derefter trykke på Aktiv støjreduktion eller Omgivende lyd. Du hører det samme bip der signalerer, at funktionen er aktiveret.

Vælg Høj eller Lav for at justere det aktive støjreduktionsniveau under Aktiv støjreduktionsniveau, eller træk lydstyrkejusteringslinjen for omgivende lyd for at justere lydstyrken.

Støjkontrolfunktion i Galaxy Wearables-appen

Metode 3. Brug af Galaxy Buds Pro-widget

Hvis du tilføjer de nye Galaxy Buds Pro-widgets på din startskærm, kan du også slå støjkontroltilstand til og fra ved hjælp af hurtigkontrol. Bare tryk på det venstre ikon for hurtig kontrol, så kan du slå Aktiv støjreduktion, Omgivende lyd til eller fra.

Mulighed for omgivende lyd i Galaxy Buds Pro Widget

Find mere om Buds Pro-widgeten på ‘Sådan bruges nye widgets til Galaxy Buds Pro’ med Samsung Support.

Bemærk:

• Hvis mikrofonen (den ydre mikrofon, når du bærer ørepropperne) og dens område er helt dækket, kan der opstå feedback, når du starter funktionen Aktiv støjreduktion.
  • Du kan kun aktivere støjkontroltilstand, når du har begge ørepropper i ørerne.

Stemmedetekteringsfunktion, der automatisk registrerer din stemme

Når du begynder at tale, mens du lytter til musik, registrerer dine Galaxy Buds Pro automatisk din stemme og reducerer musikken, så du tydeligt kan høre den anden person. Derudover, hvis din stemme ikke registreres i en bestemt periode, vender den automatisk tilbage til den forrige indstilling. (Du kan manuelt indstille til 5, 10, 15 sekunder.)

• Stemmedetektering på ANC: ANC slukket + Musik nede + Omgivende tændt (Mikrofon er fokuseret på modstanderens stemme).
  • Stemmedetektering på omgivende lyd: Musik nede.

Bemærk:

• Stemmedetekteringsfunktionen registrerer stemmen ved at betjene stemmegenkendelsessensorerne i begge ørepropper. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig, hvis der kun bruges en øreprop.
  • I situationer, hvor der kan forekomme vibrationer, såsom børstning af tænder, hoste eller nynne, kan ørepropperne registrere dem som din stemme.
  • For at deaktivere den omgivende lydtilstand manuelt under samtaler skal du trykke og holde på øreproppen, eller du kan også deaktivere stemmedetektering i Galaxy Wearable-appen.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen, og tryk derefter på Stemmedetektering, og tryk på kontakten for at aktivere den.

Trin 2. Vælg den tid, det vil tage at automatisk deaktivere den omgivende lydtilstand.

Stemmedetekteringsfunktion i Galaxy Wearables-appen