Sådan bruges nye widgets til Galaxy Buds Pro

Widgets er meget nyttige til visning af appinformation eller styring af visse funktioner. Du kan tilføje widgets til dine Galaxy Buds Pro og nemt styre dine ørepropper.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Nem, øjeblikkelig adgang til Galaxy Buds Pro-kontroller

Widgets på din startskærm hjælper dig med at holde styr på bestemte ting, mens du har bærer Galaxy Buds Pro. Du kan se dine øreproppers batteristatus på et øjeblik og slå Aktiv støjreduktion, Omgivende lyd til eller fra direkte fra widgeten.

Galaxy Buds Pro Widgets på startskærmen

Sådan tilføjes Galaxy Buds Pro-widgets

Før du følger nedenstående guide, skal du sikre dig, at du har parret dine Galaxy Buds Pro med din kompatible smartphone, og Galaxy Wearable-appen er den nyeste version.

Trin 1. Tryk og hold et tomt sted på en startskærm, og tryk derefter på Widgets.

Trin 2. Find Galaxy Buds Pro widgets, og tryk på dem.

Der er to widgets at vælge imellem:

Hurtige kontrolikoner i Galaxy Buds Pro-widgeten Hurtige kontrolikoner i Galaxy Buds Pro-widgeten

Hurtig kontrol giver dig mulighed for at skifte støjkontroltilstand uden at åbne Galaxy Wearable-appen eller røre ved dine ørepropper.

Du kan også vælge Bloker berøringer for at låse ørepropperne.

Batterioplysninger i Galaxy Buds Pro-widgeten Batterioplysninger i Galaxy Buds Pro-widgeten

Batterioplysninger fortæller dig den aktuelle batteriprocent for hver øreprop og opladningsæske

Den åbner også Galaxy Wearable-appen, når den er valgt.

Trin 3. Tryk og hold på den widget, du vil tilføje, og flyt den derefter rundt på din startskærm. Du kan slippe widgeten på skærmen ved at frigive den.

Bemærk: Hvis du ikke kan tilføje widgeten eller fjern fra Startskærm er nedtonet, har du muligvis aktiveret Lås startskærmens layout. For at deaktivere dette indstillingshoved i dine Indstillinger > Startskærm > sluk for Lås startskærmens layout.

Trin 4. For at ændre nogle af widgetens indstillinger skal du trykke og holde på den. En pop op-menu vises. Tryk på Widgetindstillinger for at vælge widgets baggrundsfarve og gennemsigtighed. Hvis du har aktiveret mørk tilstand, kan du matche widgetens farve ved at trykke på kontakten.

Indstillinger tilgængelige for widgetindstillinger

Trin 5. Du vil derefter være i stand til at skifte støjkontroltilstand, skifte blokberøring eller kontrollere batteriniveauerne i æsken og ørepropperne.