Lyt til dine medier med Galaxy Buds Pro's 360 Audio

Mærk den fordybende, realistiske lyd komme til dig fra alle retninger. Med 360 Audio placerer Galaxy Buds Pro dig i midten af din yndlingsvideo, film eller tv-serie. Den intelligente bevægelsessporingssensor angiver lydens retning, når du bevæger dit hoved, hvilket muliggør en stærk følelse af realisme i din lytteoplevelse.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Surround sound med 360 Audio

Tredimensionel 360 Audio, giver 360-graders surround sound til et fordybende miljø, mens du nyder medier. Det følger dine hovedbevægelser for at få det til at føle, som om at lyden kommer fra skærmen ved at ændre venstre og højre lydvolumen på ørepropperne.

Sådan fungerer 360 graders surround sound på Galaxy Buds Pro

Bemærk: 360 Audio-support kan variere afhængigt af app og indhold på kompatibel Samsung-enhed med One UI 3.1 eller højere.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen, og tryk derefter på Avanceret-menuen.

Trin 2. Tryk på 360 Audio. Så er du klar til at nyde en 360-graders surround sound.

360 Audio-funktionen i Galaxy Wearables-appen

Tips til lydproblemer, mens du bruger 360 Audio

• Kontroller, at ørepropperne er placeret korrekt i dine ører

Hvis du oplever lydproblemer ved brug af 360 Audio-funktionen, skal du sørge for, at ørepropperne er placeret perfekt i dine ører. Hvis du ikke bærer ørepropperne korrekt, fungerer de muligvis ikke til 360 Audio-funktionen, eller lydkvaliteten kan være dårlig.

Hold ørepropperne, så du kan se de påtrykte retningsmærker, indsæt ørepropperne i dine ører, og juster derefter ørepropperne ved at dreje dem, indtil de sidder behageligt i dine ører. De berøringsfølsomme sensorer registrerer, at du har ørepropperne på, når du tager dem på. Derefter udsender øreproppen en lyd, der informerer dig om, at øreproppen er registreret.

• Kontroller, at ørepropperne er tæt på den forbundne enhed

Sørg for, at afstanden mellem ørepropperne og den forbundne enhed er tæt på hinanden. Vi anbefaler, at du bruger denne funktion inden for rækkevidde af hvad du kan nå med din hånd. Hvis ikke, kan du opleve, at lyd ikke afspilles problemfrit og af og til afbrydes..

Bemærk:

• Denne funktion understøttes muligvis ikke på grund af, hvordan mediet afspilles.
  • Når du befinder dig i områder med dårlig signalmodtagelse, kan forbindelsen til mobilenheden muligvis gå tabt midlertidigt.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.