Hvordan får jeg Fortnite på min Galaxy enhed?

Fortnite-grænsefladen på Note9

Game Launcher samler de spil, du har downloaded fra Play Store og Galaxy Apps på ét sted, så du nemt kan finde dem. Game Launcher tilbyder nyttige funktioner, der kan forbedre din spiloplevelse. Android-versionen af Fortnite er kun til rådighed via Game Launcher eller direkte via Galaxy Apps.

Bemærk: Fortnite er kun kompatibel med Samsung Galaxy: S7/S7 Edge, S8/S8+, S9/S9+, Note8, Note9, Tab S3 og Tab S4.

1

Åbn Indstillinger og tryk på Avancerede funktioner.

2

Tryk på Spil.

Tryk på Spil i menuen Avancerede funktioner
3

Stryg for at aktivere Game Launcher.

Aktivér Game Launcher i menuen Spil
4

Tilføj Game Launcher til Startskærmen.

Bekræft, at du ønsker at tilføje Game Launcher til startskærmen
1

Gå til Apps-skærmen og åbn Game Launcher.

2

I Game Launcher er Fortnite til rådighed som et foreslået spil. Hvis Fortnite ikke kommer frem, så lad fingeren glide op ad skærmen for at se listen over apps, der er til rådighed i Game Launcher. Alternativt kan du downloade Fortnite via Galaxy Apps.

Fortnite vises som foreslået spil i Game Launcher
3

Tryk på Fortnite, og tryk derefter på Installer & Åbn.

4 Følg instruktionerne på skærmen for at installere Fortnite.
5 Når installationen er færdig, gør du dig klar til at spille.
Bruger, som spiller Fortnite på sin enhed

På Samsung Galaxy Note9 og Tab S4 kan du få dit Fortnite Galaxy skin.

Når du har logget på din Samsung-konto og downloaded Fortnite appen, kan du låse op for dit skin:

Du skal spille tre Fortnite kampe. Sørg for at trykke Returner til lobby efter hver kamp, så de alle tæller.

Du modtager en Fortnite gaveæske inden for 24-48 timer.

Bemærk: Der tildeles kun et Galaxy skin pr. enhed, og du kan indløse det indtil 31. december 2018. Når først du har det, udløber det ikke.