Sådan finder du de nyttige funktioner i Samsung-tastaturet på din Galaxy-telefon

Her er nogle nyttige funktioner, hvis du bruger Samsung-tastaturet. Du kan let fortryde og gentage med kun to fingre, og du kan nemt bruge oversættelsesfunktionen, stemmegenkendelsesfunktionen og Samsung Pass gennem tastaturet. Se vejledningen herunder.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Fortryd og gentag ved hjælp af Samsung-tastaturet

I stedet for at trykke på sletteknappen, når du sletter tekst, du har skrevet, kan du stryge til venstre på tastaturet med to fingre for at fortryde den. Hvis du vil gendanne den slettede tekst igen, skal du stryge til højre på tastaturet med to fingre for at gendanne den slettede tekst.

•  Fortryd: Stryg til venstre.
Tastatur fortryd.
  • Gentag: Stryg til højre.
Tastatur gentag.

Skift hurtigt tastaturindtastningstypen

Der er en lettere og hurtigere måde at ændre indstillingerne for tastaturindtastningstype, når du bruger Samsung-tastaturet. Ingen grund til at åbne indstillinger fra startskærmen for at finde den. Hvis du vil ændre tastaturformatet, mens du bruger Samsung-tastaturet, skal du følge trinene herunder.

Tastaturformat trin 1. Tastaturformat trin 1.

Trin 1. Tryk på tastatur-ikonet i bunden af tastaturet.

Tastaturformat trin 2. Tastaturformat trin 2.

Trin 2. Tryk på ikonet Indstillinger i højre side af Samsung-tastatur.

Tastaturformat trin 3. Tastaturformat trin 3.

Trin 3. Tryk på Sprog og typer.

Tastaturformat trin 4. Tastaturformat trin 4.

Trin 4. Vælg det sprog, du bruger.

Tastaturformat trin 5. Tastaturformat trin 5.

Trin 5. Vælg den sprogindtastningstype, du vil bruge.

Sådan bruges Samsung-tastaturoversætterfunktionen

Du kan bruge oversættelsesindtastningsfunktionen på Samsungs-tastaturet. Følg trinene herunder for let at oversætte, mens du bruger et Samsung-tastatur.

Tastatur oversæt trin 1. Tastatur oversæt trin 1.

Trin 1. Tryk på Flere indstillinger (de tre vandrette prikker) i øverste højre hjørne af tastaturet.

Tastatur oversæt trin 2. Tastatur oversæt trin 2.

Trin 2. Vælg Oversæt.

Tastatur oversæt trin 3. Tastatur oversæt trin 3.

Trin 3. Vælg det sprog, du vil indtaste, og det sprog, du vil oversætte.

Tastatur oversæt trin 4. Tastatur oversæt trin 4.

Trin 4. Indtast tekst, og tryk på knappen Oversæt.

Stemmeindtastningsfunktion

Samsung-tastaturet giver dig mulighed for at indtaste lange tekster med stemmen. Følg nedenstående trin.

Trin 1. Tryk på mikrofon-ikonet øverst på tastaturet.

Trin 2. Sig straks, hvad du vil skrive, og tryk derefter på det bevægende ikon mikrofon. Det, du siger, konverteres til tekst og indtastes korrekt.

Tastatur stemme indtastning trin.

Samsung Pass på et tastatur

Hvis du bruger Samsung Pass på din Galaxy-telefon, kan du bekvemt tage Samsung Pass ud og bruge den, mens du bruger Samsung-tastaturet. Følg nedenstående trin for nemt og bekvemt at indtaste oplysninger, der er gemt sikkert i dit Samsung Pass.

Trin 1. Tryk på Flere indstillinger (de tre vandrette prikker) i øverste højre hjørne af tastaturet.

Trin 2. Vælg ikonet Samsung Pass

Trin 3. Så snart din identitet er bekræftet, vises det kontonummer, der er gemt i Samsung Pass. Tryk på kontonummeret, og det vil blive indtastet i tekstvinduet. Derudover kan andre kortoplysninger, adresser og ID'er og adgangskoder også til enhver tid gemmes og tilbagekaldes.

Få mere at vide om Samsung Pass på Samsung hjemmeside.

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport.