Sådan administreres filer på din Galaxy-telefon

Galaxy-enheder har en Mine filer-app til at få adgang til og administrere filer som dokumenter, billeder, videoer, lydfiler og downloads. Du kan også flytte filer til et micro SD-kort eller en skytjeneste, hvis enheden ikke har nok intern hukommelse.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Tjek følgende trin for at opdatere din mobile enheds software.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan finder du downloadede filer

Mine filer-app organiserer automatisk dine filer i kategorier, hvilket gør dine dokumenter nemme at finde. Du kan finde dine downloadede filer under fanen Downloads.

Trin 1. Start af Mine filer-appen

Trin 2. Tryk på Downloads under Kategorier. Derefter vil du se de downloadede filer.

Downloadede filer

Bemærk: Ikke alt downloadet indhold vil være tilgængeligt i Mine filer. Indhold, der er downloadet i en streaming-app, der tillader lytning eller visning offline, vil normalt kun være tilgængelig i selve den app. Dette skyldes oftest copyright-begrænsninger. For eksempel kan downloadet video fra YouTube kun findes og afspilles via YouTube-appen.

Hvis din enhed har et SD-kortstik, og SD-kortet er i det, kan du flytte dine filer og mapper fra internt lager til SD-kort.

Trin 1. Start af Mine filer-appen

Trin 2. Find de filer eller mapper, du vil flytte.

① Søg: Tryk på ikonet for at søge efter en fil efter navn.

② Seneste filer: Senest anvendte filer vises her. Tryk på den sidste fil for at se alle dine seneste filer.

③ Kategorier: Gemte filer på din enhed er organiseret i kategorier baseret på den filtype, de er.

④ Opbevaringssteder: Afhængigt af hvordan du bruger din enhed, kan dine filer gemmes forskellige steder. Tryk på en af lagringsmulighederne for at se alle de filer, der er gemt på den.

Flyt filer

Trin 3. Tryk og hold nede for at vælge filerne eller mapperne, og tryk derefter på Flyt eller Kopiér.

Trin 4. Gå tilbage til hovedskærmen i appen Mine filer, og tryk derefter på SD-kort.

Flyt filer

Trin 5. Naviger til SD-kortet til den mappe, du vil flytte filerne eller mapperne til, og tryk derefter på Flyt her for at afslutte.

Flyt filer

Bemærk: Intet SD-kortspor er inkluderet fra Galaxy S21-modeller.

Trin 1. Lås din mobile enhed op, og tilslut den derefter til din pc eller laptop ved hjælp af et USB-kabel.

Trin 2. Hvis det er første gang, du tilslutter denne enhed og pc, skal du muligvis give tilladelse til forbindelsen. Tryk på Tillad i pop op-vinduet på den mobile enhed.

Trin 3. Forbindelsen konfigureres som standard til filoverførsler. Ved filoverførsler skal du sikre dig, at du har valgt Overførsel af filer/Android Auto. Indstillinger for USB-tilstand er tilgængelige, hvis du trykker på USB-underretningen på enhedens hurtigpanel.

Flyt filer

Trin 4. Du kan nu bruge din pcs File Explorer-app til at gennemse og kopiere filer.

Flyt filer

Hvis din enhed ikke har nok lagerplads, eller der er filer, du ikke har brug for, kan du slette dem fra appen Mine filer.

Trin 1. Åbn appen Mine filer, og find den fil, du vil slette.

Trin 2. Tryk og hold på filen for at vælge den.

Slet filer

Trin 3. Tryk på Slet.

Trin 4. Tryk på Flyt til papirkurven. Filen forbliver i papirkurven i 30 dage, før den slettes permanent.

Slet filer

Bemærk: Papirkurvfunktionen understøttes muligvis ikke på nogle enhedsmodeller.

Papirkurven i Mine filer skal være aktiveret som standard, men du skal sørge for, at den er tændt.

Trin 1. Åbn appen Mine filer, og tryk på Flere indstillinger (de tre lodrette prikker).

Trin 2. Vælg Indstillinger.

Slet filer

Trin 3. Kontroller, at kontakten ved siden af papirkurven er tændt.

Slet filer

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via Sådan bruges Samsung Members-appen.