Hvordan forbedrer Scene Optimizer-funktionen billederne på min Note9?

Scene Optimizer-funktionen går et skridt videre for at forbedre effekten og kvaliteten af dine billeder.

Automatisk sceneoptimering

Når Note9-kameraet genkender et motiv eller en scene, vises et ikon på skærmen, og den optimerede farve bliver anvendt automatisk.

Ikon til registrering af Scene Optimizer

Hvilke forskellige scener er der?

Bagsidekameraet er i stand til at vælge mellem tyve forskellige tilstande og anvende den, der passer bedst til hver situation.

• Mad
  • Portrætter
  • Blomster
  • Indendørsbilleder
  • Dyr
  • Landskaber
  • Grønne planter
  • Træer
  • Himmel
  • Bjerge
  • Strande
  • Solopgange og solnedgange
  • Kyster
  • Gadebilleder
  • Nattebilleder
  • Vandfald
  • Sne
  • Fugle
  • Modlys
  • Tekst

Sådan fjernes automatisk sceneoptimering

Hvis du ikke ønsker at bruge denne funktion, kan du bare deaktivere den.

1

Tryk på Kameraindstillinger på forhåndsvisningssiden for kameraet.

2

Stryg Scene Optimizer-kontakten for at deaktivere funktionen.

Sluk for Scene Optimizer

Bemærk: Scene Optimizer-funktionens nøjagtighed kan variere afhængigt af optageforholdene, herunder flere forskellige subjekter, uskarphed
eller elementer i bevægelse.