Hvordan kan jeg finde mit ur og Øretelefoner ved hjælp af Galaxy Wearable?

Hvis du ikke ved, hvor du efterlod dit Galaxy Watch eller Buds, kan du nemt finde dem takket være en af de mest nyttige funktioner i Galaxy Wearable-appen.

Galaxy Wearable-logo over Galaxy Watch og Galaxy Buds.

Når du har tilsluttet dit Galaxy Watch eller Buds til din smartphone, kan du finde dem ved hjælp af Galaxy Wearable-menuen.

Find dit Galaxy Watch

Visning af Galaxy Wearable-appens hovedskærm med ”Find mit ur”-indstilling fremhævet. Visning af Galaxy Wearable-appens hovedskærm med ”Find mit ur”-indstilling fremhævet.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable, og tryk på ”Find mit ur”.

Visning af placeringen af et Galaxy Watch med en stryg opad i pop op-vinduets tip. Visning af placeringen af et Galaxy Watch med en stryg opad i pop op-vinduets tip.

Trin 2. Stryg op i pop op-vinduet. Tryk på ”Naviger” for at gå til dit ur via Google™ Maps eller ”Ring” for at få dit ur til at ringe for nemt at finde det.

Bemærk: For at finde dit ur med Galaxy Wearable-appen via Google™ Maps skal du have Smartthings-appen installeret på din smartphone.

Du kan også slå ”Giv besked omefterladt enhed”-knappen til, hvis du efterlader dine enheder langt væk fra din telefon, og ”Del denne enheds placering” for at dele placeringen med en af dine forbindelser fra Samsung-medlemmerne app.

Bemærk: For at dele enhedens placering med et andet medlem, skal du invitere dem ved hjælp af en invitation eller QR-kode.

Find dine Galaxy Buds

Visning af Galaxy Wearable-appens hovedskærm med ”Find Mine Øretelefoner”-indstillingen fremhævet. Visning af Galaxy Wearable-appens hovedskærm med ”Find Mine Øretelefoner”-indstillingen fremhævet.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable, og tryk på ”Find mit Øretelefoner”.

Visning af placeringen af Galaxy Buds med en stryg opad i pop op-vinduets tip. Visning af placeringen af Galaxy Buds med en stryg opad i pop op-vinduets tip.

Trin 2. Stryg op i pop op-vinduet. Tryk på ”Naviger” for at gå til dine Buds via Google™ Maps eller ”Ring” for at få dine øretelefoner til at ringe for nemt at finde det.

Bemærk: For at finde dine Buds med Galaxy Wearable-appen via Google™ Maps skal du have Smartthings-appen installeret på din smartphone.

Du kan også slå ”Giv besked omefterladt enhed”-knappen til, hvis du efterlader dine enheder langt væk fra din telefon, og ”Del denne enheds placering” for at dele placeringen med en af dine forbindelser fra Samsung-medlemmerne app.

Bemærk: For at dele enhedens placering med et andet medlem, skal du invitere dem ved hjælp af en invitation eller QR-kode.