Hvordan problemer med forbindelse til S Pen løses

S Pen er en speciel pen, som udelukkende findes til Galaxy-serien, og som er beregnet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine Samsung-enheder. Den er bygget ind i enheden, så du altid kan være kreativ, tegne, designe eller tage noter, lige meget hvor du er. Du har måske lagt mærke til, at din S Pen af og til er langsom eller bliver ved med at tabe forbindelsen til din enhed. Her er en beskrivelse af, hvordan du kan løse forbindelsesproblemer, der kan hindre din S Pen i at fungere problemløst.

Billede af en, der bruger en S Pen på en Galaxy-enhed.

Min S Pen vil ikke oprette forbindelse

Hvis din S Pen ikke vil oprette forbindelse til din Galaxy-enhed:

1 Sørg for, at den rigtige S Pen er forbundet til din Galaxy-enhed. S Pennene er forskellige alt efter, hvilken Galaxy-enhed du har. De kan ikke byttes ud med hinanden og kan muligvis ikke fungere på enheder, der ikke umiddelbart understøtter dem.
2 Du kan oprette forbindelse til din S Pen igen eller nulstille den som følger:
Billede af startskærm på Galaxy-telefon, hvor der rulles ned. Billede af startskærm på Galaxy-telefon, hvor der rulles ned.

Trin 1. Stå på startskærmen, og rul ned på notifikationspanelet.

Billede af notifkationspanelet, hvor der trykkes på meddelelsen “S Pen frakoblet”. Billede af notifkationspanelet, hvor der trykkes på meddelelsen “S Pen frakoblet”.

Trin 2. Tryk på notifikationen for forbindelse til S Pen.

Se meddelelsen “Indsæt S Pen”. Se meddelelsen “Indsæt S Pen”.

Trin 3. Sæt S Pen ind igen som angivet på skærmen.

Billede af bekræftelsesmeddelsen “S Pen er forbundet” Billede af bekræftelsesmeddelsen “S Pen er forbundet”

Trin 4. Vent til bekræftelsesmeddelelsen vises på din telefon.

Nulstilling af S Pen:

Billede af startskærm med ikonet Indstillinger fremhævet. Billede af startskærm med ikonet Indstillinger fremhævet.

Trin 1. Gå fra startskærmen til Indstillinger.

Billede af menuen Indstillinger med “Avancerede funktioner” fremhævet. Billede af menuen Indstillinger med “Avancerede funktioner” fremhævet.

Trin 2. Rul ned, og vælg “Avancerede funktioner”.

Billede af skærmen “Avancerede funktioner” med “S Pen” fremhævet. Billede af skærmen “Avancerede funktioner” med “S Pen” fremhævet.

Trin 3. Vælg “S Pen”.

Billede af skærmen “S Pen” med “Lufthandlinger” fremhævet. Billede af skærmen “S Pen” med “Lufthandlinger” fremhævet.

Trin 4. Vælg “Lufthandlinger”.

Billede med skærmen “Lufthandlinger” med ikoner med flere muligheder fremhævet. Billede med skærmen “Lufthandlinger” med ikoner med flere muligheder fremhævet.

Trin 5. Tryk på ikonet Flere muligheder.

Billede af skærmen “Lufthandlinger” med funktionen “Nulstil S Pen” fremhævet øverst til højre på skærmen. Billede af skærmen “Lufthandlinger” med funktionen “Nulstil S Pen” fremhævet øverst til højre på skærmen.

Trin 6. Tryk på “Nulstil S Pen”.

Genstart din telefon eller tablet, hvis du fortsat har svært ved at få forbindelse, efter S Pen er nulstillet. Det kan løse eventuelle problemer, hvis enheden genstartes, og være med til at oprette forbindelse til S Pen igen.

Bemærk: Det kan give problemer med S Pen, hvis den kommer i nærheden af magnetiske genstande eller andre metalgenstande samt covers og skærmbeskyttere fra andre producenter. Sørg for, at dine covers og skærmbeskyttelser er rene, i god stand og godkendt af Samsung.