Hvordan tilføjes eller fjernes knapper fra panelet Hurtige indstillinger

Knapper tilføjes eller fjernes hurtigt og nemt fra panelet for hurtige indstillinger, så du hurtigere kan komme til de funktioner og indstillinger, du har brug for på din Galaxy.

Visning af startskærmen for Galaxy med panelet for hurtig adgang

Hvordan tilføjes en knap til panelet for hurtige indstillinger

Visning af startskærm med ikonet for at stryge nedad og panelet for hurtig adgang Visning af startskærm med ikonet for at stryge nedad og panelet for hurtig adgang

Trin 1. Stryg nedad to gange på hovedskærmen. Først for at komme ind på panelet for hurtig adgang og derefter for at komme ind på den udvidede menu.

Udvidet visning af panelet for hurtig adgang med ikonet for at stryge til venstre Udvidet visning af panelet for hurtig adgang med ikonet for at stryge til venstre

Trin 2. Stryg til venstre for at få vist flere ikoner og ”+”-ikonet.

Visning af knapperne på panelet for hurtig adgang med ”+”-ikonet fremhævet Visning af knapperne på panelet for hurtig adgang med ”+”-ikonet fremhævet

Trin 3. Tryk på ”+”-ikonet.

Visning af panelet for hurtig adgang med en mulig knap fremhævet Visning af panelet for hurtig adgang med en mulig knap fremhævet

Trin 4. Tryk på den mulige knap fra menuen ovenover, og bliv ved med at trykke. Træk den nu ned til panelet for hurtig adgang.

Visning af panelet for hurtig adgang med Færdig fremhævet Visning af panelet for hurtig adgang med Færdig fremhævet

Trin 5. Tryk på ”Færdig”, når du er færdig med at vælge.

Hvordan fjernes en knap fra panelet for hurtige indstillinger

Visning af panelet for hurtige indstillinger med ikonet for flere muligheder fremhævet Visning af panelet for hurtige indstillinger med ikonet for flere muligheder fremhævet

Trin 1. Stryg ned ad startskærmen for at komme ind på panelet for hurtig adgang.

Visning af panelet for hurtige adgang med redigeringsknapper fremhævet Visning af panelet for hurtige adgang med redigeringsknapper fremhævet

Trin 2. Tryk på ikonet for flere muligheder, og ”Rediger knapper”.

Visning af panelet for hurtig adgang, hvor en knap trækkes opad Visning af panelet for hurtig adgang, hvor en knap trækkes opad

Trin 3. Tryk på en knap fra menuen til panelet for hurtig adgang længere nede, og blev ved med at trykke. Træk den nu op til menuen.

Visning af panelet for hurtig adgang med Færdig fremhævet Visning af panelet for hurtig adgang med Færdig fremhævet

Trin 4. Tryk på ”Færdig”, når du er færdig med at vælge.