Problemer med trådløs opladning

Oplever du problemer med trådløs opladning? Hvis din enhed understøtter trådløs opladning, og du stadig har problemer, skal du følge fejlfindingsvejledningen nedenfor. Der kan være flere årsager bag dit problem, såsom en ustabil forbindelse mellem opladningspladen og din enhed, en dårlig forbindelse på grund af et telefoncover, eller at du bruger en oplader, der er inkompatibel med din enhed.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tjek 1. Er din enhed korrekt placeret på opladeren?

Kontroller, at din enhed er placeret direkte på midten af pladen uden nogen forhindringer. Den mest almindelige årsag til, at trådløs opladning forhindres, er en forkert placering på opladningspladen. Den trådløse forbindelse mellem enheden og opladningspladen kan blive afbrudt, hvilket afbryder strømforsyningen. Sammenfoldelige enheder som Galaxy Fold eller Galaxy Z Flip skal lukkes og placeres med bagsiden vendt mod opladeren. Se brugervejledningen for at kontrollere opladningskontaktpunktet for din specifikke enhedsmodel.

Placer enheden i midten af opladningspladen

Tjek 2. Prøv at fjerne alt tilbehør til enheden før opladning

Prøv at fjerne dit etui, dit cover eller andet tilbehør fra din enhed. Placer ikke metalgenstande, magneter eller RFID-kort, holdere eller kreditkort mellem din enhed og den trådløse oplader. Disse kan blokere de trådløse signaler eller forårsage overophedning.

fjern coveret før opladning

Prøv at fjerne dit cover før opladning.

klistermærker eller metalcovers forstyrrer opladningen

Magnetiske klistermærker eller metalcovers kan forstyrre den trådløse opladning.

fjern tilbehør før opladning

Før opladning skal du fjerne alle holdere, kreditkort eller genstande, der er fastgjort til din enhed.

Tjek 3. Sørg for, at du bruger en Samsung-autoriseret trådløs oplader eller et kabel

Brug kun Samsung-autoriserede trådløse opladere. Trådløse Samsung-opladere er kompatible med de fleste Galaxy-enheder og er designet til at oplade under optimale forhold. Sørg desuden for at bruge AC-adapteren og USB-kablet, der fulgte med din trådløse oplader.

Hurtig trådløs opladning understøttes kun på enheder, der er certificeret af Samsung og Wireless Power Consortium (WPC). Hvis du bruger en hurtig trådløs oplader, som ikke er fra Samsung, skal du tjekke certificeringen fra producenten eller WPC-hjemmesiden.

WPC(Qi)-certificeringsmærke på trådløs oplader

"WPC(Qi)"-certificeringsmærke på Samsung-autoriserede trådløse opladere.

Bemærk:

• Nogle hurtige trådløse opladere uden WPC(Qi)-certificering er blevet testet for potentielt at overbelaste smartphone-opladningskredsløbet. Som sådan kan funktionen Hurtig trådløs opladning være begrænset og fungerer muligvis ikke korrekt på hurtige trådløse opladere uden denne certificering. Specifikt skal din oplader være Samsung Fast Wireless Charging-certificeret i WPC-certificeringskategorien, og hurtig opladning kan være begrænset på ikke-verificerede opladere.
  • Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre beskadigelse af din enhed. Hvis du gerne vil bruge funktionen Hurtig trådløs opladning på en ikke-Samsung-autoriseret trådløs oplader, skal du bekræfte, at din oplader har WPC(Qi)-certificering og Samsung Wireless Fast-certificering før brug. Du kan finde dette ved at kigge efter WPC(Qi)-certificeringsmærket eller læse produktinformationen.

Tjek 4. Mulighed for hurtig trådløs opladning

Hvis din enhed understøtter hurtig opladning, anbefales AFC (adaptiv hurtig opladning). Hvis din enhed oplader langsomt, skal du sørge for, at din enhed understøtter hurtigopladningsfunktionen.

Batteriindstillinger Batteriindstillinger

Trin 1. Fra Indstillinger skal du gå til Batteri- og enhedspleje og trykke på Batteri.

Flere batteriindstillinger Flere batteriindstillinger

Trin 2. Rul ned, og vælg Flere batteriindstillinger.

aktiver indstillinger for hurtig opladning aktiver indstillinger for hurtig opladning

Trin 3. Aktiver Trådløs hurtigopladning.

Bemærk:

• Du kan ikke aktivere eller deaktivere denne funktion under opladning.
  • Hurtig opladning vil ikke være aktiveret, når den er tilsluttet en pc eller USB-enhed, der ikke understøtter hurtig opladning.

Tjek 5. Kontroller, at din enhed ikke overophedes

Er din enhed varmere end normalt? Overophedning kan påvirke enhedens ydeevne og påvirke opladningen. Hvis du kører flere apps på én gang, spiller spil i længere tid eller streamer indhold, kan din enheds batteri blive overophedet. Luk alle ubrugte apps, sluk din enhed, og lad den køle af. Prøv at oplade din enhed, når den ikke længere er overophedet.

Tjek 6. Se den trådløse opladers ydeevne med Samsung Members

Du kan tjekke din trådløse opladers ydeevne med Samsung Members-appen. Hvis du følger instruktionerne og placerer din enhed på den trådløse oplader, vil den selvdiagnosticere problemer (hvis der er nogen) og vise resultaterne.

Få hjælp i Samsung Members Få hjælp i Samsung Members

Trin 1. Åbn appen Samsung Members, og gå derefter til Få hjælp, som er placeret nederst til højre.

Samsung Members, Se test Samsung Members, Se test

Trin 2. Fra Diagnostik skal du vælge Vis tests.

Samsung Members, Trådløs opladning Samsung Members, Trådløs opladning

Trin 3. Tryk på Trådløs opladning.

Samsung Members, læg telefonen på trådløs oplader Samsung Members, læg telefonen på trådløs oplader

Trin 4. Følg instruktionerne på skærmen, og placer din enhed oven på den trådløse oplader.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.