Kontroller dine optagelser med Director’s View på Galaxy S21-serien

Vælg dine vinkler og administrer dine billeder som en professionel med Director's View-funktionen. Optag videoer med forskellige synsvinkler ved at skifte mellem kameraer.

Du kan se hvert kameras scener gennem miniaturebilledet og ændre scenen ved at trykke på miniaturebilledet, mens du optager en video.

Multi-kamera standby

Fang mere af din scene og fortæl en bedre historie med en video. Som en kreativ filmregissør kan du blot skifte mellem forskellige visninger under optagelse og lave en video med frontkameraet og det bagudvendte kamera.

Når du optager en gruppevideo, der er nødvendig til specielle lejligheder som f.eks. en fødselsdagsfest eller et monumentalt rejsemål, kan fotografens video optages samtidigt med baggrundsvideoen.

Du kan se live-miniaturer i forskellige optagevinkler ved hjælp af Ultravid, Vid, Tele. Du kan trykke på miniaturebillederne for at skifte mellem kameralinser, der er i standby.

Miniaturevideooptagelsesvinkler i Director's View-funktionen på Galaxy S21-kameraet

Bemærk: Opløsningen til både bag og front er FHD 30 fps.

Vloggertilstand

Da Director's View giver dig mulighed for at optage fra flere kameralinser på samme tid, giver dobbeltoptagelse med front- og bagkamera flere muligheder, især for Vloggere. Glæden ved dobbeltindspillede vlogs kan være interessant for det publikum, der søger informativt eller samtaleindhold med mere sjov.

Sådan bruges Director's View

Trin 1. Gå til Kamera

Trin 2. Tryk på listen over skydefunktioner MERE > DIRECTOR’S VIEW.

Forklaring til de forskellige funktioner i Director's View i Galaxy S21-kameraet

① Skift skærmtilstand      ② Front kamera visning       ③ Kameraminiaturebillede

Trin 3. Vælg det ønskede kameraminiaturebillede.

Trin 4. Hvis du vil ændre skærmtilstanden, skal du trykke på ikonet Skift skærmtilstand-ikonet i øverste højre hjørne og vælge den ønskede skærmtilstand i tre typer: PIP (billede i billede), delt visning og enkeltvisning.

Vælg mellem PIP-visning, Delt visning eller Enkeltvisning i Director's View-funktionen i Galaxy S21-serien

① PIP-visning

② Delt visning

③ Enkeltvisning

Trin 5. Tryk på Optag-knappen for at optage en video. Du kan skifte kamera under optagelse ved at trykke på miniaturebilledet. Hvis miniaturebilledet er skjult, skal du trykke på Display-knappen for at få vist det.

Trin 6. Tryk på Stop-knappen for at stoppe optagelsen af videoen.

Find flere kameraoplysninger fra Galaxy S21-serien på ”Mød det næste niveau af lifetime story maker i kamera i Galaxy S21-serien” med Samsung Support.