Mød det næste niveau af lifetime story maker i kamera i Galaxy S21-serien

Det uovertrufne Galaxy-kamera, der fanger hvert øjeblik med de fineste detaljer og store, fordybende skærm, der for evigt ændrer vores seeroplevelse. Lad os undersøge nogle af flagskibsfunktionerne i Galaxy S21-serien.

Kameraoversigt

Positioner af kameraer på Galaxy S21 Ultra Positioner af kameraer på Galaxy S21 Ultra

● Galaxy S21 Ultra

ⓐ Front
ⓑ Ultravid
ⓒ Vid
ⓓ Tele2
ⓔ Tele1

Positioner af kameraer på Galaxy S21 og Galaxy S21+ Positioner af kameraer på Galaxy S21 og Galaxy S21+

● Galaxy S21+ / S21

ⓐ Front
ⓑ Ultravid
ⓒ Vid
ⓓ Tele

Kameraspecifikationer for S21-serien

Kamera

S21 Ultra

S21+

S21

Bag - Ultravid

12MP (2PD) F2,2

120˚ (13mm)

1/2,55” 1,4㎛

12MP, F2,2

120˚ (13mm)

1/2,55” 1,4㎛

12MP, F2,2

120˚ (13mm)

1/2,55” 1,4㎛

Bag - Vid

108MP (PD) OIS F1,8

83˚ (24mm)

1/1,33” 0,8㎛

12MP (2PD) OIS F1,8

79˚ (26mm)

1/1,76” 1,8㎛

12MP (2PD) OIS F1,8

79˚ (26mm)

1/1,76” 1,8㎛

Bag - Tele1

10MP (3x, 2PD) OIS F2,4

35˚ (72mm)

1/3,24” 1,22㎛

64MP (3x) OIS F2,0

76˚ (28mm)

1/1,72” 0,8㎛

64MP (3x) OIS F2,0

76˚ (28mm)

1/1,72” 0,8㎛

Bag - Tele2

10MP (10x, 2PD) OIS F4,9

10˚ (240mm)

1/3,24” 1,22㎛

-

-

Front - Vid

40MP (PD) F2,2

80˚ (25mm)

1/2,8” 0,7㎛

10MP (2PD) F2,2

80˚ (25mm)

1/3,24” 1,22㎛

10MP (2PD) F2,2

80˚ (25mm)

1/3,24” 1,22㎛

Ultrahøj opløsning

Galaxy S21 Ultras kraftfulde kamera med høj opløsning kan beskære klarere billeder med den nye 108MP-sensor. Avanceret Remosaic-behandling med den nye 108MP-sensor giver billeder mere klarhed og højere farvefidelitet.

Du kan fange alle detaljer med utroligt skarpe 64MP-fotos til både set og uset med Galaxy S21-serien. Quick Crop tillader også let, men kompromisløs beskæring af fotos i høj opløsning uden at miste detaljer.

Trin 1. Start Gallery-appen, og vælg et billede.

Trin 2. Spred to fingre fra hinanden på det område, du vil gemme, og tryk på ikonet Quick Crop, der vises i øverste venstre hjørne. Det beskårne område gemmes som en fil.

Quick Crop-kamerafunktion på Galaxy S21-serien

Space Zoom

Nyt Dual zoom-system er hurtigere og skarpere end nogen tidligere zoom. Dobbelt telelinse på Galaxy S21 Ultra udfører linseskift i det angivne zoomområde (3x og 10x) med sin hyper detaljerede nye 100x zoom. Zoomlåsfunktion understøtter også hjælp til at kontrollere zoom med høj forstørrelse.

Tre forskellige zoomområder på Galaxy S21 Ultra-kamera (3x, 10x, 100x)

Linseskift i det angivne zoomområde (kun 3x og 10x, kun Galaxy S21 Ultra)

Autentisk selfie

Naturlige selfier forbedres nu meget mere med AI Restoration og Studio-level Lighting. Galaxy S21-serien gendanner ikke kun de slørede detaljer i svagt lys, men de fjerner også pletterne, samtidig med at hudtonen og teksturen opretholdes.

Kvindernes ansigt ved hjælp af autentisk Selfie-kamerafunktion i Galaxy S21-serien

① Naturlig           ② Lys

Trin 1. Gå til Kamera.

Trin 2. Stryg opad eller nedad på preview-skærmen, eller tryk på Skift til frontkameraikonet for selvportrætter.

Trin 3. Tryk på Effekter (øverst til højre)> tryk på Ansigt for at justere kameraindstillingerne til selfie.

Trin 1. Gå til Kamera > Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Selfie-farvetone for at indstille enten naturlig eller Lys tone som standard.

Lys nat

Med Galaxy S21-serien kan AI-skud i svagt lys lyse op om natten og fange det i livagtige farver.  De automatiske multi-frame processer under ekstremt svage lysforhold som stranden om natten eller en park uden lys. Advance ”Nat”-tilstand forbedrer også detaljer og reducerer støj med AI ISP.

Kvinde, der står mod et vindue med Nattilstand-funktion på Galaxy S21-kameraet

① Nattilstand TÆNDT             ② Nattilstand SLUKKET

Trin 1. Gå til Kamera.

Trin 2. Tryk på listen over skydefunktioner MERE > NAT.

Hvis du indstiller tiden, der vises nederst til højre på skærmen, til Maks, får du muligvis klarere billeder.

Trin 3. Tryk på kameraknappen, og hold din enhed stabil, indtil billedet er taget.

Director’s View

Du kan vælge dine vinkler og styre dine billeder som en professionel med Galaxy S21-serien. Gode nyheder for Vloggers, da dobbelt optagelse kan give interessante synspunkter til dit videoindhold til publikum.

Trin 1. Gå til Kamera.

Trin 2. Tryk på listen over skydefunktioner MERE > DIRECTOR’S VIEW.

Trin 3. Vælg det ønskede kameraminiaturebillede.

Trin 4. Hvis du vil ændre skærmtilstand, skal du trykke på ikonet Skift skærmtilstand og vælge den ønskede skærmtilstand.

En mand på et skateboard og en kvinde i solbriller i Director's View-kamerafunktionen på Galaxy S21-serien

① Skift skærmtilstand      ② Front kamera visning       ③ Kameraminiaturebillede

Trin 5. Tryk på Optag-knappen for at optage en video.

Du kan skifte kamera under optagelse ved at trykke på miniaturebilledet. Hvis miniaturebilledet er skjult, skal du trykke på Display-knappen for at få vist det.

Trin 6. Tryk på Stop-knappen for at stoppe optagelsen af videoen.

Find mere om Director's View på ”Administrer dine billeder med Director's View på Galaxy S21-serien” med Samsung Support.

Single Take

Drag fordel af flere fotos og videoer på én gang. Du kan fange meningsfulde øjeblikke ved hjælp af avanceret AI. AI fanger op til maks. 14 forskellige slags fotos og videoer (maks. 10 fotos og 4 videoer). AI Best Moment vælger avancerede bedste øjeblikke blandt flere output i fotos, mens Highlight Video og Dynamic slow-mo understøtter det bedste til at have delbare videoer.

Valg af fotos og videoer, som Galaxy S21-seriens intelligente kamera er taget i Single Take-tilstand

Trin 1. Gå til Kamera.

Trin 2. På listen over skydefunktioner, tryk på SINGLE TAKE.

Trin 3. Tryk på kameraknappen, og flyt kameraet for at fange den scene, du ønsker.

Trin 4. Når du er færdig, skal du trykke på preview-miniaturen.

For at se andre resultater skal du trække det vandrette linieikon opad. For at gemme resultaterne enkeltvis skal du trykke på Vælg, markere de ønskede emner og derefter trykke på pileknappen.

Pro-grade Video

8K-film i biografkvalitet giver den bedste video på farten. Naturlig sløring ved bevægelse udtrykker den filmiske skønhed på videoer.

Hvert øjeblik kan udvindes som et 33MP højopløsningsfoto. Optag også videoer som en professionel med lydmix. Pro-video tilbyder nu forskellige muligheder for at optage lyd både fra din indbyggede mikrofon og Bluetooth-mikrofon på samme tid.

GIF, der forklarer, hvordan Pro-videoer optages med Galaxy S21-kameraet

Trin 1. Gå til Kamera

Trin 2. På listen over skydefunktioner, tryk på MERE > PRO eller PRO VIDEO.

Trin 3. Vælg indstillinger, og tilpas indstillingerne, og tryk derefter på kameraknappen for at tage et billede, eller tryk på knappen Optag for at optage en video.

Du kan optage pro-videoer med høj opløsning med en maksimal opløsning på 8K.

Bemærk:

• Preview-skærmen og tilgængelige indstillinger kan variere afhængigt af optagefunktionen, og hvilket kamera der bruges.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige afhængigt af optagefunktionen.
  • Når du tager billeder eller videoer med en høj opløsning eller et højt zoomforhold, er fokus muligvis ikke skarpt, hvis motivet er tæt på. Tag billeder eller videoer fra en passende afstand.
  • Enhedens kamera har en vidvinkellinse. Mindre forvrængning kan forekomme i vidvinkelbilleder eller -videoer og indikerer ikke problemer med enhedens ydeevne.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.