Min Galaxy S6/S6 edge har låst sig fast, hvordan kan jeg nulstille den?

Min Galaxy S6/S6 edge har låst sig fast, hvordan kan jeg nulstille den?

Last Update Date : 16 apr.. 2018

Hvis din enhed har låst sig fast og ikke reagerer på nogle kommandoer, så skal du trykke og holde tænd/sluk knappen samt volume ned knappen nede på samme tid i mere end 7 sekunder for at nulstille den.

Hvis du stadigvæk oplever at din enhed låser sig fast eller nogen gange ikke reagerer på kommandoer, efter at du har nulstillet den, er der her nogle tips til at afhjælpe disse symptomer:

Frigør mere lagerplads.
Tjek for softwareopdateringer.
Tjek din enhed i “Sikker tilstand”.

Foretag en fabriksnulstilling af enheden. Husk at lave en sikkerhedskopi af dine vigtige data, inden du laver en fabriksnulstilling.

Hvis problemet stadigvæk ikke er løst, så tag kontakt til et af vores Samsung Service Points.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.
På forhånd tak!

Send os en E-mail

Vi vil svare på din henvendelse indenfor 3 arbejdsdage.

Ring

General Support707 019 70