Naviger på din Galaxy-telefon og Galaxy-tablet ved hjælp af Multikontrol

Funktionen Multkontrol giver dig mulighed for at forbinde din Galaxy-tablet til din Galaxy-telefon, når du multitasker. Du kan navigere og styre både din telefon og tablet ved hjælp af en Bluetooth-mus og et tastatur samt problemfrit overføre data og billeder mellem enhederne.

Samsung Galaxy Multikontrol-tilstand

Bemærk: Nogle funktioner kan være utilgængelige, når du bruger visse enhedsmodeller og apps.

Krav til Multikontrol

Gennemgå venligst følgende krav, inden du bruger Multikontrol på dine Galaxy-enheder:

• Multikontrol er kun tilgængelig på Galaxy-tablets (One UI 5.1 og nyere) og Galaxy-telefoner (One UI 5.1 og nyere).
  • Multikontrol-indstillingen skal være aktiveret på begge enheder. Selvom dette er slået til som standard, når du logger ind på din Samsung-konto, kan du kontrollere det ved at navigere til Indstillinger > Tilsluttede enheder > Multikontrol.
  • Bluetooth skal være aktiveret på begge enheder.
  • Begge enheder skal være logget ind på den samme Samsung-konto og være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. (5 GHz Wi-Fi anbefales.)
  • Der skal være tilsluttet et Bluetooth-tastatur eller en Bluetooth-mus til tabletten.

Opsætning og brug af Multikontrol

Multikontrol giver dig mulighed for at bruge et Bluetooth-tastatur og en mus til at navigere på din Galaxy-telefon og Galaxy-tablet. Du kan åbne apps, skrive beskeder, sende e-mails og forberede dokumenter, som om du brugte en pc, eller endda trække og slippe videoer, fotos og andre filer fra den ene enhed til den anden. Sørg for, at et Bluetooth-tastatur eller en mus er tilsluttet din Galaxy-tablet, inden du begynder.

Samsung Galaxy multikontrol trin 1 Samsung Galaxy multikontrol trin 1

Trin 1. På din tablet, gå til Indstillinger > Forbundne enheder > Multikontrol.

Bemærk: Hvis funktionen ikke allerede er aktiveret som standard, skal du trykke på knappen for at aktivere den.

Samsung Galaxy multikontrol trin 2 Samsung Galaxy multikontrol trin 2

Trin 2. Tryk på Opret forbindelse til telefon.

Samsung Galaxy multikontrol trin 3 Samsung Galaxy multikontrol trin 3

Trin 3. Vælg din telefon på listen over telefoner i nærheden.

Samsung Galaxy multikontrol trin 4 Samsung Galaxy multikontrol trin 4

Trin 4. Din telefon og tablet vil være forbundet. Tryk på Telefonplacering for at ændre arrangement af visningen.

Samsung Galaxy multikontrol trin 5 Samsung Galaxy multikontrol trin 5

Trin 5. Vælg indstillingen arrangement.

Samsung Galaxy multikontrol trin 6 Samsung Galaxy multikontrol trin 6

Trin 6. Nu kan du bruge en Bluetooth-mus og -tastatur til at kopiere og indsætte tekst samt trække og slippe billeder fra en enhed til en anden.