Optimerede funktioner på navigationslinje på Galaxy-enheder

Navigationslinjen på Galaxy-enheder er en af måderne at bevæge sig mellem skærme og applikationer på, og den understøtter to typer af navigation: knapper og strygebevægelser. Med Galaxy S24 er funktioner såsom forenklede funktioner for navigationslinje og funktioner for digitale assistent blevet tilføjet for at give brugerne en mere praktisk interface.

En person, der bruger strygebevægelser på Galaxy S24.

Indstillingerne for navigationslinje er blevet opdateret i Galaxy S24 for at skabe en bedre brugeroplevelse ved at give brugeren et mere nøjagtigt sæt af menuvalgmuligheder til konfiguration af deres mobilenhed. Disse ændringer inkluderer:

• Fjernelse af indstillinger for strygebevægelser i"Stryg fra bunden"
  • Fjernelse af "Tips til bevægelser" fra menuen Strygebevægelser
  • Tilføjelse af slå Fra/Til for Digital assistent
  • Tilføjelse af muligheden for at aktivere Sæt ring omkring for at søge

Brug NavStar-appen i Good Lock til at aktivere "Stryg fra bunden" og funktionerne "Tips til bevægelser" for strygebevægelser.

Installer Good Lock og NavStar

Trin 1. Download Good Lock fra Galaxy Store > Åbn Good Lock.
Trin 2. Vælg fanen Make up > NavStar > Tryk på download-ikonet.

Aktivér ekstra indstillinger for bevægelser

Trin 1. Åbn Good Lock-appen > Vælg fanen Make up > NavStar.
Trin 2. Tryk på Start > Tillad > Strygebevægelser > Tryk på knappen for at sætte den til Til.

Opsæt Strygebevægelser på Galaxy (Stryg fra bunden, Tips til bevægelser)

Trin 1. Åbn Indstillinger > Skærm > Navigationslinje.
Trin 2. Vælg Strygebevægelser > Flere indstillinger > Vælg den ønskede strygebevægelse og knaprækkefølge/Aktivér Tips til strygebevægelser ved at trykke på knappen til Til.

Bemærk: Uanset hvilken type navigation du har indstillet, kan du starte den digitale assistent ved at swipe indad fra en af de nederste hjørner på telefonens skærm.

Indstillinger for Navigationslinje for Knapper og Strygebevægelser kan findes i enhedsindstillingerne, hvor Knapper er aktiveret som standard. Informationen nedenfor forklarer, hvordan du vælger en navigationstype og tilpasser hver enkelt til dine behov.

Opsætning af navigationslinje - Knapper

Startskærm for Indstillinger. Startskærm for Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Skærm.

Vis skærmen Indstillinger. Vis skærmen Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Navigationslinje.

Skærmen Indstillinger for Navigationslinje. Skærmen Indstillinger for Navigationslinje.

Trin 3. Vælg Knapper > Tryk på Flere indstillinger.

Indstilling af valgmuligheder for Knapper. Indstilling af valgmuligheder for Knapper.

Trin 4. Tilpas knapperne ved at vælge fra valgmulighederne på skærmen.

Opsætning af navigationslinje - Strygebevægelser

Startskærm for Indstillinger. Startskærm for Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Skærm.

Vis skærmen Indstillinger. Vis skærmen Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Navigationslinje.

Skærm med indstillinger for Navigationslinje. Skærm med indstillinger for Navigationslinje.

Trin 3. Vælg Strygebevægelser > Tryk på Flere indstillinger.

Indstilling af valgmuligheder for Strygebevægelser. Indstilling af valgmuligheder for Strygebevægelser.

Trin 4. Tilpas Strygebevægelser ved at vælge fra valgmulighederne på skærmen.

Når Strygebevægelser aktiveres på din telefon, hjælper det med at skabe mere plads på skærmen, og det giver dig mulighed for at bevæge dig mellem applikationer og skærme med bevægelsen af din finger. Her er nogle detaljer om de strygebevægelser, du kan bruge til at navigere.

• Tilbage til startskærmen:
    • Stryg opad fra bunden af telefonens skærm for at vende tilbage til startskærmen.
  • Visning af nyligt anvendte apps:
    • Stryg opad fra bunden af telefonens skærm og hold i et sekund for at se de apps, du har åbnet for nylig.
  • Gå tilbage:
    • Stryg fra venstre eller højre side af telefonens skærm for at vende tilbage til den foregående skærm.
  • Aktivering af digital assistent:
    • Åbn digital assistent ved at stryge indad fra bunden af venstre eller højre hjørne af telefonens skærm.

Bemærk: Denne funktion er aktiveret uanset hvilken navigationstype (Knapper eller Strygebevægelser), der er indstillet på enheden.

• Aktivering af Sæt ring omkring for at søge:
    • Rør og hold Hjem-knappen eller navigationshåndtaget i bunden af telefonens skærm for at aktivere funktionen Sæt ring omkring for at søge.