Sådan administreres handlingsfelter på dit Galaxy Watch

Handlingsfelter er en meget nyttig funktion til hurtigt og nemt at få adgang til dine yndlingsapps på dit Galaxy Watch. Du kan opsætte dine handlingsfelter, som du ønsker, ved at oprette genveje til at åbne dine yndlingsapps med et enkelt tryk. Du kan tilføje og fjerne disse handlingsfelter når som helst for at sikre, at dit Galaxy Watch er sat op lige som du ønsker. Lær, hvordan du administrerer dine handlingsfelter, og nyd alle dine yndlingsapps fra startskærmen på dit Galaxy Watch.

Visning af to Galaxy Watch4-modeller over for hinanden.

Sådan får du adgang til dine handlingsfelter

Visning af hovedskærmen i Galaxy Watch4.

Du kan nemt få adgang til dine handlingsfelter fra startskærmen på dit Galaxy Watch ved at stryge til venstre fra højre side af skærmen.

Der kan du finde handlingsfelter, der er inkluderet som standard på dit Galaxy Watch.

Visning af startskærmen på Galaxy Watch4 med en bevægelse til venstre på højre side af skærmen. Visning af startskærmen på Galaxy Watch4 med en bevægelse til venstre på højre side af skærmen.

Trin 1. På startskærmen skal du stryge til venstre fra højre side af skærmen.

Visning af indstillingen "Tilføj handlingsfelter" med plusknappen fremhævet. Visning af indstillingen "Tilføj handlingsfelter" med plusknappen fremhævet.

Trin 2. Stryg til venstre, indtil du finder muligheden "Tilføj handlingsfelter", og tryk på den.

Eksempelvisning af et felt, der tilføjes med en trykbevægelse i midten. Eksempelvisning af et felt, der tilføjes med en trykbevægelse i midten.

Trin 3. Tryk på det felt, du vil tilføje.

Visning af startskærmen på Galaxy Watch4 med en bevægelse til venstre på højre side af skærmen. Visning af startskærmen på Galaxy Watch4 med en bevægelse til venstre på højre side af skærmen.

Trin 1. På startskærmen skal du stryge til venstre fra højre side af skærmen.

Eksempelvisning af et felt, der fjernes med en tryk og hold-bevægelse i midten og minusknappen fremhævet. Eksempelvisning af et felt, der fjernes med en tryk og hold-bevægelse i midten og minusknappen fremhævet.

Trin 2. Tryk og hold det felt, du vil fjerne, og tryk på minusknappen (-).

Visning af startskærmen på Galaxy Watch4 med en bevægelse til venstre på højre side af skærmen. Visning af startskærmen på Galaxy Watch4 med en bevægelse til venstre på højre side af skærmen.

Trin 1. På startskærmen skal du stryge til venstre fra højre side af skærmen.

Eksempelvisning af et felt, der flyttes med en tryk og hold-bevægelse i midten. Eksempelvisning af et felt, der flyttes med en tryk og hold-bevægelse i midten.

Trin 2. Tryk og hold det felt, du vil flytte.

Eksempelvisning af et felt, der flyttes med en tryk og hold-bevægelse i midten. Eksempelvisning af et felt, der flyttes med en tryk og hold-bevægelse i midten.

Trin 3. Tryk og hold feltet igen, og flyt det til højre eller venstre.

Bemærk:  Metoden til at tilføje eller fjerne fliser kan variere afhængigt af modellen af Galaxy Watch.