Sådan bruger du AR-emoji

AR-emoji (Augmented Reality) er en funktion, som skaber en animeret version af dig selv, som derefter kan bruges til at optage dine bevægelser og ansigtsudtryk. Det er muligt at tilføje ansigtsudtryk, handlinger, tilpasset tekst, dekorationer og baggrunde for at skabe dine egne klistermærker.

AR-emoji med en mand, der danser.

Bemærk: AR-emojis er kun tilgængelige på specifikke enheder, og nogle bevægelser eller udtryk genkendes muligvis ikke. Ikonerne og skærmbillederne kan afvige en smule fra illustrationerne nedenfor afhængigt af din enhed, operativsystem og tema.

Trin 1. Samsung mappe fremhævet i hovedmenuen på smartphonen. Trin 1. Samsung mappe fremhævet i hovedmenuen på smartphonen.

Trin 1. Åbn din Samsung-mappe.

Trin 2. AR Zone-logo. Trin 2. AR Zone-logo.

Trin 2. Tryk på “AR Zone”.

Trin 3. AR-emoji fremhævet. Trin 3. AR-emoji fremhævet.

Trin 3. Tryk på “AR-emoji-stickers”.

Det er også muligt at finde appen ved at skrive "AR Zone" i søgefeltet, eller ved at trykke på "Indstillinger" > "Apps" > "AR-emoji".

Bemærk: AR-emojis er tilgængelige, hvis AR Zone-appen understøttes på din smartphone.

Trin 1. AR-emoji fremhævet. Trin 1. AR-emoji fremhævet.

Trin 1. Tryk på “AR-emoji-stickers”.

Trin 2. Oprettelsesmenu med pil for at fortsætte og muligheder for at oprette med kamera eller fra billede fremhævet. Trin 2. Oprettelsesmenu med pil for at fortsætte og muligheder for at oprette med kamera eller fra billede fremhævet.

Trin 2. Du kan fortsætte med den emoji, der vises på skærmen, ved at trykke på pilen, eller du kan trykke på "Opret med kamera" eller "Opret ud fra billede".

Trin 3. Menu til at tilpasse din AR-emoji. Trin 3. Menu til at tilpasse din AR-emoji.

Trin 3. Rediger din AR-emoji.

Trin 4. Knappen "Færding" er fremhævet. Trin 4. Knappen "Færding" er fremhævet.

Trin 4. Tryk på “Færding” for at gemme ændringerne.

Du kan downloade flere pakker med emojis fra afsnittet Download emojis for at øge antallet af tilgængelige emojis.

Trin 1. Opret personlige emojis er fremhævet. Trin 1. Opret personlige emojis er fremhævet.

Trin 1. Tryk på Lav tilpas stickers.

Trin 2. Menuen Download emojis med en download-knap er fremhævet. Trin 2. Menuen Download emojis med en download-knap er fremhævet.

Trin 2. Vælg den pakke med emojis, du vil downloade.

Trin 3. Menuen Download emojis med en bjælke, der er i gang med download. Trin 3. Menuen Download emojis med en bjælke, der er i gang med download.

Trin 3. Vent, indtil downloadlinjen er fuldført.

Trin 4. Galleri med de nye AR-emojis. Trin 4. Galleri med de nye AR-emojis.

Trin 4. De nye emojis vil være tilgængelige på din smartphone.

Når du har oprettet dine AR-emojis, kan du gemme dem i dit galleri, så du nemt kan dele dem.

Trin 1. AR-emojis vises på skærmen. Trin 1. AR-emojis vises på skærmen.

Trin 1. Vælg en AR-emoji.

Trin 2. Knappen "Føj t. Galleri" er fremhævet. Trin 2. Knappen "Føj t. Galleri" er fremhævet.

Trin 2. Tryk på "Føj t. Galleri".

Trin 3. Formater for at gemme din AR-emoji er fremhævet. Trin 3. Formater for at gemme din AR-emoji er fremhævet.

Trin 3. Vælg et format for at gemme din AR-emoji.