Sådan bruges funktionen Sæt ring omkring for at søge på Galaxy S24

"Sæt ring omkring" er en Google-drevet funktion på Galaxy S24, som giver dig mulighed for hurtigt at søge efter information om det, du ser på din skærm - herunder billeder, videoer eller tekst - ved hjælp af en simpel bevægelse med din finger eller S Pen. Find ud af, hvordan du kan udnytte "Sæt ring omkring" til nemt at søge efter billedinformation på tværs af Galleri-appen, internettet, sociale medier med mere.

Brug af Galaxy S Pen til at markere et billede med funktionen Sæt ring omkring.

Funktionen Sæt ring omkring og hvordan man sætter den op

Denne unikke funktion giver dig mulighed for hurtigt at søge på nettet efter emner af interesse i et billede eller tekst uden at skifte apps eller skrive, hvad du leder efter. Alt hvad du behøver at gøre er at bruge din finger eller en S-pen til at markere emnet eller teksten af interesse, og det vil automatisk starte en søgning. Denne funktion virker på alle apps, der tillader skærmbilleder.

Bemærk:

• Sæt ring omkring kræver en internetforbindelse for at fungere.
  • Når 'Søgning på skærmen ikke er tilgængelig' vises: Indstillinger > Apps > Vælg standardapps > App til digital assistent > Aktivér Analysér billeder på skærmen.
Skærm er valgt i Indstillinger. Skærm er valgt i Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Skærm.

Navigationlinje er valgt. Navigationlinje er valgt.

Trin 2. Tryk på Navigationslinje.

Skærmen med Sæt ring omkring-knappen til. Skærmen med Sæt ring omkring-knappen til.

Trin 3. Aktivér Sæt ring omkring til Til.

Sådan bruges Sæt ring omkring

Galaxy S24-serien: Sådan bruger du Circle to Search Galaxy S24-serien: Sådan bruger du Circle to Search

Med en internetforbindelse, et billede på din Galaxy-telefons skærm og et par korte trin kan du foretage en internet-søgning ved blot at markere en genstand af interesse i et billede.

Billeder af kæledyr i Galleri-appen. Billeder af kæledyr i Galleri-appen.

Trin 1. Tryk og hold Startknappen nede.

Sæt ring omkring aktiveret med ring omkring et kæledyr. Sæt ring omkring aktiveret med ring omkring et kæledyr.

Trin 2. Brug din finger eller en S-pen til at markere eller trykke på objektet af interesse.

Søgeresultaterne for kæledyret. Søgeresultaterne for kæledyret.

Trin 3. Når din finger eller S-pen fjernes fra telefonens skærm, starter websøgningen.

Bemærk: På grund af søgealgoritmens egenskaber kan søgning efter det samme billede give forskellige resultater.