Sådan deaktiveres den dynamiske låseskærm på din Galaxy-telefon

Når du låser din Galaxy-telefon op, kan du ved at stryge skærmen vise et billede af dyr eller landskab i stedet for et mønster eller et fingeraftryks-genkendelsesvindue. Dette er en dynamisk låseskærm for Galaxy-telefonen, og du kan simpelthen deaktivere den når som helst. Se vejledningen herunder for at låse op for Dynamisk låseskærm.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad er en dynamisk låseskærm?

Den dynamiske låseskærm er en service, der automatisk opdaterer og viser billeder af dyr, landskaber osv.hHver anden uge på låseskærmen på din Galaxy-telefon. Du kan holde tingene friske med forskellige billeder, hver gang du tænder skærmen i stedet for det samme tapet igen og igen.

Dynamisk låseskærm.

Du skal blot slukke for den dynamiske låseskærm

En dynamisk låseskærm kan holde din låseskærm frisk hele tiden, men du vil muligvis slå denne fra, fordi du får en uønsket side hver gang du prøver at låse den op. Følg trinene herunder for at låse den dynamiske låseskærm op.

Trin 1. Åbn Indstillinger og vælg Tapet.

Trin 2. Vælg Tapet-tjenester.

Trin 3. Vælg Ingen, og tryk derefter på kontakten ud for Stryg til venstre for at oplysningssiden for at deaktivere. Det dynamiske låseskærmbillede vises ikke længere, når du stryger over låseskærmen.

Dynamisk låseskærm trin.

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport.