Sådan forbedrer du vibrationen på din Galaxy S22-enhed

Galaxy S22-serien har tilføjet en ny funktion til at give en virtuel lyd fra højttaleren, når enheden modtager et indgående opkald i vibrationstilstand.

Skærmen med lyde og vibrationer.

Følg nedenstående trin for at aktivere vibrationslyden for indgående opkald:

Trin 1. Skærmen Indstillinger. Vælg indstillingen "Lyd og vibration". Trin 1. Skærmen Indstillinger. Vælg indstillingen "Lyd og vibration".

Trin 1. Tryk på Indstillinger og vælg derefter "Lyd og vibration".

Trin 2. Vælg indstillingen "Vibrationsintensitet". Trin 2. Vælg indstillingen "Vibrationsintensitet".

Trin 2. Tryk på "Vibrationsintensitet".

Trin 3. Aktiver indstillingen "Vibrationslyd ved indgående opkald". Trin 3. Aktiver indstillingen "Vibrationslyd ved indgående opkald".

Trin 3. Aktiver "Vibrationslyd ved indgående opkald".

Hvis du stadig ikke har tilstrækkelig vibration på din enhed efter at have aktiveret vibrationslyden for indgående opkald, bør du overveje følgende:

• ​Hvis mobilenheden er forbundet til andre enheder, såsom ​Watch/Buds/headset/Bluetooth-højttaler, fungerer vibrationslydtilstand ikke.​
  • Vibrationslydtilstand fungerer på den grundlæggende "Samsung Phone-app" men ​på alarmer eller tredje partsapps fungerer den ikke.