Sådan indstilles baggrunden med vejret i realtid på Galaxy S24

Funktionen for baggrund med vejret i realtid på den nye S24 tilføjer 3D-animerede vejr-effekter til stillbilleder, der bruges som låseskærme. Vejreffekterne afspejler brugerens lokale vejr, så hvis det regner udenfor, vil en animation med regn blive anvendt på låseskærmbilledet.

Låseskærm på Galaxy-telefon, der afspejler vejret i realtid.

For at indstille en baggrund med vejret, skal du først slå indstillingen Fotobaggrund til.

Indstillinger for startskærm Indstillinger for startskærm

Trin 1. Åbn Indstillinger >Tryk på Avancerede funktioner.

Skærmen Avancerede funktioner Skærmen Avancerede funktioner

Trin 2. Tryk på Laboratorier.

En liste over nogle funktioner i Laboratorier En liste over nogle funktioner i Laboratorier

Trin 3. Tryk på Fotobaggrund.

En beskrivelse og visuelt eksempel på Fotobaggrund En beskrivelse og visuelt eksempel på Fotobaggrund

Trin 4. Aktivér Fotobaggrund til Til.

Fotos gemt i Galleri-appen kan indstilles som baggrund med vejreffekter.

Bemærk: Placeringstjenester skal være aktiveret i Indstillinger > Placering for at denne funktion kan fungere.

Startskærm på Galaxy S24 Startskærm på Galaxy S24

Trin 1. Berør og hold baggrunden på din startskærm.

Startskærm på Galaxy S24 med mulighed for tilpasning Startskærm på Galaxy S24 med mulighed for tilpasning

Trin 2. Vælg Baggrund og stil.

Muligheder for tilpasning af Baggrund og stil Muligheder for tilpasning af Baggrund og stil

Trin 3. Vælg Skift baggrund.

Baggrundsindstillinger Baggrundsindstillinger

Trin 4. Vælg Fotobaggrund under kategorien kreativ.

* Hvis en pop-op til opsætning af Vejr-appen vises, skal du vælge Accepter.

* Fotobaggrund vises kun, hvis du aktiverer funktionen i Laboratorier.

Billeder i galleri Billeder i galleri

Trin 5. Vælg et foto til din baggrund.

Billede af sort hund indstillet som baggrund Billede af sort hund indstillet som baggrund

Trin 6. Juster fotoets position på skærmen.

Forhåndsvisning af foto med omgivende vejreffekter på baggrund Forhåndsvisning af foto med omgivende vejreffekter på baggrund

Trin 7. Tryk på afspilnings-ikonet for at se en forhåndsvisning af animationen med vejret som baggrund.

* Tilgængelige effekter kan variere baseret på stemningen i dit foto.

Billede af sort hund indstillet som baggrund Billede af sort hund indstillet som baggrund

Trin 8. Tryk på Udført for at anvende de animerede effekter.

Noter: Disse funktioner er tilgængelige i Laboratorier.

• I øjeblikket afspejles kun visse vejrforhold.
  • Ændringer for tid på dagen viser ikke altid aktuelle forhold præcist, og det kan tage tid at få vist resultater.
  • Natfotos og indendørsfotos kan se forkerte ud.