Sådan opdateres software og apps på din Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active2 er designet til at hjælpe dig med at lære mere, så du kan opnå mere. Det går ud over at spore trin og kalorier såvel som din løbestil til din puls. Alligevel ville det altid være dejligt at have dit Galaxy Watch, der kører den nyeste version af Android, og at du har downloadet de seneste opdateringer til Galaxy Wearable-appen. Her er, hvor let at vedligeholde din software og apps opdateret.

Opdater softwaren på dit ur

Du kan bruge Galaxy Wearable-appen til regelmæssigt at kontrollere for opdateringer, når din telefon er forbundet med dit Galaxy Watch Active2.

Sådan opdateres ursoftware med en telefon

Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen.
Trin 2. Tryk på Hjem > Ur softwareopdatering

Gå til ur-softwareopdatering.

Trin 3. Tryk på Download og installer.
Trin 4. Tryk på Installer nu hvis en opdatering er tilgængelig.
Hvis der ikke er nogen opdatering tilgængelig, viser din enhed meddelelsen: "Din software er opdateret".

Installer nu

For nogle ure skal du trykke på Om ur, Om bånd, eller Om udstyr for at få adgang til softwareopdateringsmenuen. For automatisk at downloade softwareopdateringer via et Wi-Fi-netværk skal du sørge for at aktivere kontakten til automatisk download over Wi-Fi

Bemærk: Uret afbrydes fra din telefon, når opdateringen starter. Når opdateringen er afsluttet, opretter dit ur automatisk forbindelse til din telefon igen.

Galaxy Store opdaterer ikke kun telefonapps. Det kan også opdatere dit urs app. Sådan kan du problemfrit integrere med dine yndlingsapps til dit Galaxy Watch Active2 nedenfor.

Sådan opdateres ur-apps med en telefon

Trin 1. Gå ind i Galaxy Store.
Trin 2. Tryk på Ur-ikonet.

Tryk på Ur-ikon

Trin 3. Naviger til Menu > Opdateringer.
Trin 4. Tryk på Ur-fanen > Opdater alt.
For at downloade individuelle opdateringer skal du trykke på opdateringsikonet til højre for appen.

Opdater alt

Bemærk:

• Du kan indstille at bruge Galaxy Watch Active2 uden en mobilenhed, når du tænder for Galaxy Watch Active2 for første gang, eller du nulstiller den. Nogle funktioner er ikke tilgængelige, når du bruger Galaxy Watch Active2 uden at oprette forbindelse til en mobilenhed.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.