Softwareopdateringer til Samsung-høretelefoner

Det er nemt at holde dig opdateret med de seneste opdateringer af dine høretelefoner, når du bruger Galaxy Wearable-appen på din telefon eller tablet eller Galaxy Buds-appen på din pc. Med disse apps kan du parre og styre dine høretelefoner og tjekke, om der er softwareopdateringer til dem. På den måde kan du sikre dig, at de forbliver aktuelle, og du kan nyde al din yndlingsmusik.

Galaxy-høretelefoner

Der er nogle få ting, du kan gøre på din telefon, tablet eller computer for at sikre, at dine softwareopdateringer fungerer problemfrit.

• Hvis du har en Galaxy-telefon, skal du først forbinde din Galaxy Buds-serie med Galaxy Wearable-appen på din telefon eller tablet eller på pc-managersoftwaren for at tjekke, om der er opdateringer.

Bemærk: Galaxy Buds Pro and Buds Live er ikke kompatible med Galaxy Buds Manager på PC'en.

• Hvis du vil se, hvad der er inkluderet i opdateringen, før du installerer den, kan du trykke på Hvad er nyt i popup-vinduet med opdateringen. På den måde ved du præcis, hvad der bliver ændret.
  • Når softwareopdateringerne er blevet installeret, kan du bruge en enkelt høretelefon til din enhed.
  • Hvis du oplever problemer, mens du opdaterer dine høretelefoner, kan du genstarte dem ved at sætte dem i opladningsetuiet og lukke låget i 10 sekunder.

Når en softwareopdatering er tilgængelig for høretelefonerne, vilGalaxy Wearable-appen give dig besked med en popup-meddelelse. Tryk på Opdatér og følg derefter anvisningerne. Høretelefonernes forbindelse til telefonen afbrydes. Når opdateringen er færdig, vil høretelefonerne automatisk genoprette forbindelsen til telefonen.

Sådan opdaterer du software til Galaxy Bud2 Pro og tidligere modeller ved hjælp af Wearable-appen Sådan opdaterer du software til Galaxy Bud2 Pro og tidligere modeller ved hjælp af Wearable-appen

Hvis du vil tjekke manuelt efter softwareopdateringer, skal begge høretelefoner være opladet og forbundet til appen. Sæt høretelefonerne i opladningsetuiet, og lad låget stå åbent.

• Tryk på Indstillinger for øretelefoner, tryk på Øretelefonsoftwareopdatering og tryk derefter på Download og installér.
Softwareopdateringer med Galaxy Wearable-appen