Sådan oplades mine Galaxy Buds

Galaxy Buds er designet til at være praktiske, alsidige og klar, når du er. For altid at holde dine Galaxy Buds i topform, er det vigtigt at sørge for, at de er korrekt opladet. Nedenfor kan du lære, hvordan du oplader dine Galaxy Buds og overvåger opladningsstatus, så du altid får mest muligt ud af dine Buds.

Visning af Galaxy Buds i deres etui.
Eksempel på Galaxy Buds cover med opladningsport og USB-kabel.

Brug følgende trin for at oplade batteriet i dine Galaxy Buds:

1 Dit Galaxy Buds-etui er også opladeren, så placer først øretelefonerne i opladeren. Indsæt ikke øretelefoner i opladningsetuiet, hvis de er våde eller snavsede.
2 Luk opladningsetuiet og tilslut USB-kablet til opladningsporten, eller placer opladningsetuiet på en trådløs oplader. Både øretelefonerne og etuiet oplades samtidigt.

Bemærk: Opladerhovedet til at tilslutte USB-kablet til en stikkontakt medfølger ikke. Brug kun Samsung-opladningsenheder med dine Galaxy Buds. Samsung-tilbehør er designet til din enhed for at maksimere batteriets levetid. Brug af andet tilbehør kan forårsage skade, som muligvis ikke er dækket af din garanti.

Mens du oplader, kan du bemærke, at din enhed og opladeren er varme. Dette er inden for det normale driftsområde og påvirker ikke enhedens levetid eller ydeevne. Hvis dette sker, skal du fjerne enheden fra opladeren og vente på, at den er kølet af.

Bemærk: Du må ikke adskille, ændre eller reparere din enhed. Placering af genstande såsom magnetstribekort, herunder kreditkort, telefonkort, adgangsbøger og boardingkort ved siden af enheden eller opladeren, kan forårsage skade på opladeren eller enhedens magnetfelt.

Når du tilslutter øretelefonerne og opladerenheden, vil LED-indikatorerne blinke i visse farver for at angive batteriniveauet.

Eksempel på Samsung Buds i etuiet med øretelefonbatteri og indikatorer for opladningsetui fremhævet.
  • Grøn: Fuld opladet.
  • Rød: Oplader.
  • Blinker rødt: Opladningsfejl. Forbind etuiet og øretelefonerne igen. Hvis fejlen opstår igen, skal du kontakte et Samsung-servicecenter for at få servicesupport.

Bemærk: Du kan tjekke batteriniveauet for etuiet og øretelefonerne i Galaxy Wearable-appen.

Wireless PowerShare lader dig oplade dine Galaxy Buds trådløst ved hjælp af understøttede Samsung-smartphones. Mens du deler strøm, er nogle funktioner ikke tilgængelige på din smartphone.

Eksempel på Galaxy Buds, der oplader på smartphone.

Følg disse trin for at oplade dine Galaxy Buds trådløst med Wireless PowerShare:

1 Aktiver funktionen Wireless PowerShare fra din telefon.
2 Placer telefonen med forsiden nedad, og anbring den kompatible enhed på bagsiden af telefonen for at oplade den. Der opstår en meddelelseslyd eller vibration, når opladningen begynder.

Du kan også aktivere tilstanden Wireless PowerShare fra indstillingerne på din enhed. For at gøre dette skal du følge disse trin:

1 Åbn dine Indstillinger.
2 Rul ned og tryk på "Batteri og enhedspleje".
3 Tryk på "Batteri"-indstillingen.
4 Vælg indstillingen "Trådløs strømdeling".
5 Tænd for ”on” på aktiveringsknappen.

Bemærk: Wireless PowerShare fungerer med de fleste Qi-certificerede enheder og kræver et minimum på 30 % batteri for at dele strøm (du kan ændre minimum ved at justere det mellem 30 % eller 90 %). Opladningshastighed og strømeffektivitet varierer fra enhed til enhed. Wireless PowerShare virker muligvis ikke med noget tilbehør, covers eller andre producenters enheder. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse, eller hvis opladningen er langsom, skal du fjerne eventuelle covers fra hver enhed.

For de bedste resultater, når du bruger Wireless PowerShare:

• Fjern eventuelt tilbehør eller covers, før du aktiverer denne funktion. Wireless PowerShare fungerer muligvis ikke korrekt afhængigt af typen af tilbehør eller dæksel på enheden.
  • Placeringen af den trådløse opladningsspole kan variere fra enhed til enhed, så du skal muligvis justere placeringen af dine enheder for at oprette forbindelse. Når opladningen begynder, vil der vises en meddelelse eller vibration for at angive, at forbindelsen var vellykket. Undlad at flytte eller bruge nogen af enhederne under opladning.
  • Modtagelse af opkald eller datatjenester kan blive påvirket, afhængigt af dit netværksmiljø.
  • Opladningshastighed eller effektivitet kan variere afhængigt af enhedens forhold eller omgivende miljøer.
  • Brug ikke hovedtelefoner, mens du oplader enheder med Wireless PowerShare.