Sådan opsættes og bruges Tolk-appen på Galaxy S24

Tolk-appen på Galaxy S24 gør det muligt for brugere at deltage i samtaler uden hindring på grund af sprogbarrierer, og den gør kommunikation mere tilgængelig for personer med forskellige sproglige baggrunde.

To talere bruger Tolk-appen til at kommunikere

Sådan bruges Tolk-appen

Sådan bruger du tolk Sådan bruger du tolk

Tolk oversætter samtaler ansigt til ansigt i realtid og kan bruges i en række forskellige situationer, både til erhvervsmæssige og personlige formål.

Bemærk: Den nederste halvdel af skærmen vil være relevant for dig, og den øverste halvdel af skærmen vil være relevant for personen, du taler med.

Opsætning og brug af oversættelse

Noter:

• Ved udgivelsestidspunktet understøttes 13 sprog (17 regioner), og flere sprog vil blive tilføjet i fremtidige opdateringer.
  • Understøttede sprog (Regioner)
    Forenklet kinesisk, engelsk (Indien, Storbritannien, USA), fransk, tysk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasilien), spansk (Mexico, Spanien, USA), thailandsk, vietnamesisk.
Panelet Hurtige indstillinger Panelet Hurtige indstillinger

Trin 1. Åbn Panel med hurtige indstillinger > Vælg Tolk.

Startskærm for Tolk-app Startskærm for Tolk-app

Trin 2. Tryk på sproget ved siden af mikrofon-ikonet nederst for at vælge det sprog, du vil bruge > Tryk på sproget ved siden af mikrofon-ikonet øverst for at vælge det sprog, den anden taler vil bruge.

* Tryk på Tilføj sprog, hvis du har brug for flere indstilllinger.

* Tillad adgang til mikrofonen, hvis der vises en pop-op.

Øverste halvdel af skærmen er blevet vendt om for at vende mod den anden taler Øverste halvdel af skærmen er blevet vendt om for at vende mod den anden taler

Trin 3. Tryk på ikonet Skift visningstilstand for at vende den øverste halvdel af skærmen mod den anden taler > Tryk på ikonet Mikrofon, der vender mod dig, og tal.

* Appen vil hørbart oversætte det, du siger, samt vise en transskription på dit oprindelige sprog og en skriftlig oversættelse på den anden persons sprog.

Seneste oversættelseshistorik

Ikon for Flere indstillinger valgt i Tolk-appen Ikon for Flere indstillinger valgt i Tolk-appen

Trin 1. Gå til Tolk-appen > Tryk på ikonet for Flere indstillinger (tre lodrette prikker) > Vælg Seneste.

Liste over seneste oversættelser Liste over seneste oversættelser

Trin 2. Stryg opad for at finde den ønskede oversættelse > Tryk på Kopiér-ikonet for at kopiere den transskriberede oversættelse, eller tryk på Afspil-ikonet for at lytte til den hørbare oversættelse.

* Oversættelser slettes efter 24 timer.

Andre indstillinger

Valgmuligheder for Seneste og Indstillinger i Tolk Valgmuligheder for Seneste og Indstillinger i Tolk

Trin 1. Tryk på ikonet for Flere indstillinger (tre lodrette prikker) > Vælg Indstillinger.

Indstillingsskærm til Tolk Indstillingsskærm til Tolk

Trin 2. For at tilpasse indstillingerne, vælg Sprogpakker til oversættelse, Stemmetyper eller Tryk for at tale.

Noter:

• Når funktionen Tryk for at tale er aktiveret, skal begge talere trykke på deres respektive mikrofon-ikoner hver gang de taler.
  • Når funktionen Tryk for at tale er deaktiveret, aktiveres den anden persons mikrofon automatisk, når den første taler er færdig med at tale efter at have trykket på mikrofon-ikonet.