Sådan optimeres din lydoplevelse med Galaxy Buds+

Uanset om du er midt i et overfyldt loppemarked eller lytter til en podcast, du kan lide, vil dine ørepropper have en lydindstilling, der er perfekt til dig. Tjek en række forskellige måder til at tilpasse lydindstillingerne på dine Galaxy Buds eller Buds+ for at få en bedre oplevelse.

Inden du prøver nedenstående funktionalitet, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Du kan finde mere om ”Sådan oprettes forbindelse og opdatere du Galaxy Buds+ med Galaxy Smartphone” med Samsung Support.

Lydindstillinger for Galaxy Buds og Buds+

Når dine ørepropper er tilsluttet Galaxy Wearable-appen, kan du på appens startskærm vælge mellem seks forskellige equalizer-forudindstillinger og nyde den samme musik med en anden og unik lyd. Træk skyderen for at ændre indstillingerne fra Normal, Bass boost, Soft, Dynamic, Clear eller Diskant boost. Du kan bare prøve mulighederne for at finde den mest passende lydtilstand, der passer til dig i øjeblikket.

Equalizer

Bemærk: Equalizeren er også tilgængelig, når du bruger Buds+-appen på en iPhone 7 eller en nyere version med iOS 10 eller nyere.

Det er vigtigt at have en mulighed for at høre dine omgivelser tydeligt, mens du lytter til musik udendørs, så du hurtigt kan opdage potentielt farlige situationer.

Trin 1. Start Galaxy Wearable-appen på din mobile enhed.
Trin 2. Slå den omgivende lyd til.
Trin 3. Træk i justeringsbjælken for at justere lydstyrken i den omgivende lyd.

Slå den omgivende lyd til

Hvis du vil tilføje ekstra lydstyrke, kan du ændre indstillinger på Labs for at få den omgivende lydstyrke til Ekstra høj.
Trin 4. Stryg til og tryk på Labs > Slå den ekstra høje lydstyrke til.
Trin 5. Træk i justeringsbjælken for at justere lydstyrken til den omgivende lyd til Ekstra høj.

Aktivering af ekstra højt omgivende lydstyrke

Bemærk:

• Under et opkald slukkes den omgivende lydtilstand automatisk. Efter et opkald vender tilstanden tilbage til den forrige tilstand.
  • I tilfælde af lydforstærkning som omgivende tilstand kan der opstå feedback som hyl, når dine ørepropper eller ørepropper ikke passer godt i dine ører. Sørg for, at dine ørepropper inklusive ørepropper fra Galaxy Buds+ passer ordentligt til dine ører, og hvis ikke, skal du udskifte dem med ørepropper, der passer til dine ører.

Det sker fra tid til anden, at du måske kun vil bære en øreprop, hvis nogen har brug for at tale med dig. Automatisk lydskift af Galaxy Buds+ understøtter dine lydindstillinger med fleksibilitet. Den gode nyhed om brug af automatisk lydskift er, at der ikke er nogen indstillinger at justere. Galaxy Buds+ skifter automatisk lydoutputtet fra mono til stereo, baseret på hvor mange ørepropper, der er placeret i opladningsæsken. Når du bruger den ene øreprop, skal du sørge for at placere den anden øreprop i opladningsæsken for at undgå at miste den og forhindre afladning af batteriet.

Galaxy Buds automatisk lydskift